2777
2789
عنوان

جراحی باد فتق

| مشاهده متن کامل بحث + 3868 بازدید | 25 پست
چه علایمی داره?

یادم نیس واقعیتش اخه ۵ الی ۶ سالم بود فقط یادم یه سنگ بزرگ بلند کردم و بعدش از پله هامو پریدم پایین دیگه بعدشم یادم بیدار شدم تو بیمارستان بودم سوپ میخوردم

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم
فتق شبیه کیست چربیه که زیرشکم اقایون قسمت کشاله رانشون میزنه بیرون میگن معمولا آقایون دچارش میشن و ب ...

مررسی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست.بی خیالی سپر هر درد است😢پس میخندم 😃آنقدر میخندم 😂که غم از رو برود😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علایمی داشت?

احساس درد میکرد توی اون ناحیه..ازدکترهم سوال کرده بود که باعث نازاییش میشه یانه دکترگفته بود نه اما نمیدونم توی مقاله ها چرااون جوری نوشتن

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
نگران نباش عزیزم ایناهمش حرفه هروقت خدابخوادووقتش باشه باردارمیشی

انشالله توکل برخدا ..ممنونم

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
شوهر خاهرشوهر من هم واریکوسل هم بادفتق شو عمل کرد چندماه بعد خاهرشوهرم باردارشد 

مرسی عزیزم

شوهر خاهرشوهر من هم واریکوسل هم بادفتق شو عمل کرد چندماه بعد خاهرشوهرم باردارشد 

سلام. شوهر من واريكوسل و فتق داره. ميشه اسم پزشكشو بپرسيد و اينكه آيا از عملس راضي بوده يا نه؟ با لاپاروسكوپي انجام داده يا عمل باز؟

سلام. شوهر من واريكوسل و فتق داره. ميشه اسم پزشكشو بپرسيد و اينكه آيا از عملس راضي بوده يا نه؟ با لا ...

گلم ما مشهدیم..

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند