2777
2789
عنوان

میشه مامانا و باردارا بیان؟😉

103 بازدید | 20 پست

سلام خانمها ببخشید کسی تو بارداریش سویق خورده؟ جدیدا فهمیدم چیه فکر میکنم خیلییی مقوی باشه ولی من باردارم و اول پنج ماه هستم نمیدونم بخورم یا نه؟ چند بار در هفته بخورم؟ اصلا مزه اش چطور هست؟ تو شیر یا آب میخورن؟ 

البته با این که اول پنج ماه هستم ففط نیم کیلو اضاف کردم و اصلا معلوم نیست باردارم میترسم نی نی ضعیف بمونه با این روند من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سویق چیه برو مطب دکتر متخصص بگوبرات هم مولتی ویتامین بنویسه هم ویتامین d3هم کلسیم هم اهن من از زمان ...

خب بهم پریناتال و قرص کلسیم سوپرآکل و آهن سیدرال داده اما نتیجع خاصی نمیبینم... شما چه ویتامینی بهت دادن؟

سویق چیه برو مطب دکتر متخصص بگوبرات هم مولتی ویتامین بنویسه هم ویتامین d3هم کلسیم هم اهن من از زمان ...

من کلسیم و د سه رو منیزیم رو همشو باهم تو یک شربت گرفتم میخورم همون کافیه به نظرتون؟؟اوایل ماه دوم داد دکترم بهم من نخوردم الان شرو کردم به خوردن 

اصلا نگران نباش. بچه هفته های آخر وزن میگیره. خیلی ربطی به وزن تو‌نداره. من تو بارداری اولم ۱۷ کیلو اضافه کردم، جاریم فقط ۸ کیلو اضافه کرد. ولی بچه های دوتامون هم وزن بودن

خدایا شکرت بخاطر گل پسرهام 😍😍
خب بهم پریناتال و قرص کلسیم سوپرآکل و آهن سیدرال داده اما نتیجع خاصی نمیبینم... شما چه ویتامینی بهت ...

پریناتال 

کلسیم د

ویتامین د3خارجی

فیفول

پودر منیزیوم

هروز اینارو میخورم

میگن شکم از هفت ماه به بعد رشد میمنه