2777
2789
بلد نیستم میگین طرز تهیشو

نخود خیس کن

بعد‌چرخ کن با پیاز و سیر و یه سیب‌زمینی پخته مخلوط کن

ادویه هم فلفل زردچوبه اویشن ونمک

همین

نوش جان

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراک نخود چجوزیه؟؟؟

شبیه لوبیا. نخودو میپزی. پیاز داغ میگیری یه کم گوجه و سیب زمینی توش سرخ میکنی زردچوبخ و ادویه و نمک بزن نخود رو بریز بذار جا بیفته. جنوبیا بهش میگن لب لبو اگه استباه نکنم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بره بمیره

خخخخ نمیمیره والا از خودش بپرس با این بدبختی گرونی چیکار کنیم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
خوراک لوبیا با لوبیا سفید مگه میشه؟ شما چطوری درست میکنین؟

اره با اونم میشه. بپزش پیاز داغ بگیر. توش رب سرخ کن اگه قارچ هم داری سرخ کن نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه بزن لوبیا رو بهش اضاف کن جا بیفته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من پسرم نخوداب خیلی دوست داره اونم اتفاقی متوجه شدم. یک بار که نخود پخته بودم واسه آش اومد یه کم گرفت خورد و خوشش اومد. به آبش یه کم کره و فلفل هم اضافه کن

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
مرسی عزیزم بی زحمت اندازه هارو هم میگی

برای یک کیلو نخود

یه پیاز بزرگ

یه سیب زمینی کوچیک

سه یا چهار حبه سیر

ادویه هم‌هر اندازه خواستی

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله

فیلم طرز تهیه کامل فلافل 👆🏻👆🏻👆🏻

(میتونین برای پف کردنش، قبل از سرخ کردن مقداری جوش شیرین هم اضافه کنین.)

با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻

@ashpazkhuneyekuchikeman

اگه تلگ رام داری بیا تو این نگاه کن فیلمشو من از رو دستور پختش نگاه کردم درست کردم خیلی خوب شد

زندگی زیباست