سلام خانوما، من یکم تنبلی تخمدان دارم پرولاکتینم بالاست که دکتر بهم دارو داده خواستم بپرسم کسی با تنبلی تخمدان سریع حامله شده؟؟؟ یا مشکلی داشته؟؟؟ اونایی که تنبلی تخمدان دارن حتما" برا زایمان باید سزارین شن؟؟؟؟ توروخدا اگه میدونید بگین دوست ندارم به خودم استرس وارد کنم ممنون میشم جواب بدین دعام کنید😜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم داشتم نمیخوام تو دلت و خالی کنم اما من سه سال طول کشید تا باردار شدم امیدوارم شما زودی باردار بشی ربطی هم به سزلرین و طبیعی نداره چون واس خودم دکتر گفت هر دورو میتونی
خب حالا نی نی بیاد ایشالا دیگه طبیعی زایمان میکنیم یا فوقش سزارین 😜حالا توکلم به خداست دکتر گفت یکم ...
اره عزیزم امیدوار باش گرم کردن رحم خیلی به بارداری خانومایی که تنبلی دارن کمک میکنه شربت شیره خرما و انگور و زنجبیل تازه زیاد مصرف کن سیاهدانه اسیاب کن با عسل بخور موقع پریودی بخصوص روزهای اول کاکوتی دم کن بخور