2777
2789
عنوان

صافی ژاپنی مو

189 بازدید | 18 پست

خانومای وارد مو

من تهرانم. رنگ زدم ارایشگاه تو پاسداران. میگه لختی مو ژاپنی ۱۷۰ تومن تا سرشانه. به نظرتون کم نکفته. یعنی کارش خوبه. اخه من کراتین واینارو پرسیدم ۴۰۰ اینا بوده. تازه ۶ماهن بوده. ولی این میگه هروقت ریشتدراومد فقط ریشه رو شا. ر ژ میکنیم. جیکار کنم برم؟میگه ۷ساعتم معطلی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه. موهام پرپشته. ولی لخت نیست.  دوست دارم لخت کنم. الان یک هفتس رفته رو مخم😁

من یه مواد کراتینه مو طبیعی با مواد خونگی  خودم درست کردم واقعااااا تاثیر داشت  خیلی لخت کرد موهامو البته مهای من صافه ها فقط ب خاطر دکلره زبر شده یکم 

من یه مواد کراتینه مو طبیعی با مواد خونگی  خودم درست کردم واقعااااا تاثیر داشت  خیلی لخت ک ...

من میخوام لخت لخت شه. تحقیق کردم فقط همین صافی زاپنی فکر کنم کار سازه. ولی خیلی داره ارزون میگه. فکرکنم به گیری تو کارش هست

من میخوام لخت لخت شه. تحقیق کردم فقط همین صافی زاپنی فکر کنم کار سازه. ولی خیلی داره ارزون میگه. فکر ...

اره من از قیمتاش زیاد سر در نمیارم ولی نسبت ب جاهای دیگه خیلی ارزونه مواظب باش ب خاطر دو  زار ارزون تر خودتو پشیون نکنی چون سر خیلی حساسه موهات بریزه چیکار میکنی

اره من از قیمتاش زیاد سر در نمیارم ولی نسبت ب جاهای دیگه خیلی ارزونه مواظب باش ب خاطر دو  زار ا ...

من خودم رو اماده کرده بودم برای ۲تومن. این میگه ۱۷۰. اونم تو پاسداران. نه نمیرم