2777
2789
عنوان

زایمان😱

170 بازدید | 20 پست

کیا بخاطر زایمان قبلیشون که طبیعی بوده و زایمان سختی داشتن دیگه توبه کار شدن!! چون سزارین انتخابی هم دیگه نیست

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من سزارینم😒😒

خوش بحالت.کاش منم سز میشدم ولی چرا بعضیها میگن طبیعی بهتر از سزارینه؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
من بخاطر طبیعی دخترخالم که زجر کشیده بود سزارین انتخابی بودم

اینجا توشهر ما اصلا سز نمیکنم مگه دلیله پزشکی داشته باشی

من طبیعی بودم ۳۶ساعت درد کشیدم بعد ک حسابی جون دادم و تنفس بچم کم شده بود اورژانسی سز شدم.😔😔😔😢😢😢دیگه‌توبه کردم.دیگه هرگز تصمیم برای بچه دوم نمیگیرم😐😐😐😔😔

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝

منم طبیعی بودم،،،درد داشت،،جیغ میکشیدم ولی دیگه نه اونجوری که از زایمان طبیعی غول دو شاخ میسازن😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خوش بحالت.کاش منم سز میشدم ولی چرا بعضیها میگن طبیعی بهتر از سزارینه؟

من با طبیعی مخالفم فردا پس فردا افتادگی رحم میگیری و همینطور از شکل و شمایل در میاد😅

سز راحته وقتتو کامل میدونی بدون درد اینا میری عمل میشی میای دردم نداری الانم ک سز ها بخیه جذبی هستو و راحته ن اینکه مثل طبیعی یهو نصف شب دردت بگیره 

من طبیعی بودم ۳۶ساعت درد کشیدم بعد ک حسابی جون دادم و تنفس بچم کم شده بود اورژانسی سز شدم.😔😔😔😢😢 ...

چه بد شانسی آوردی ۳۶ ساعت😲وای چه بد دهانه رحمت باز نشده؟منم ۹ ساعت درد کشید م مردمو زنده شدم

من با طبیعی مخالفم فردا پس فردا افتادگی رحم میگیری و همینطور از شکل و شمایل در میاد😅 سز راحته وقتت ...

آره خب واقعا طبیعی قابل مقایسه نیست با سز.ولی انتخابی که نیست😑

آره شنیدم. روز عمل منم سه نفر از شهرستان اومده بودند تهران فقط واسه سزارین انتخابی

تهران انجام میدن؟