یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه چجوری یدفعه اینجوری قاطی کرده میگه میخوام جداشیم مگه خیلی باهاش بدرفتاری و بحث کردی حتما یجورایی زیاد غر زدی البته حقم داری ولی زمانی که شرایط طلاق محیانیس باید ارومتر پیش رفت
اخه چجوری یدفعه اینجوری قاطی کرده میگه میخوام جداشیم مگه خیلی باهاش بدرفتاری و بحث کردی حتما یجورایی ...
اولش من بازبون خوش حرف میزنم بعد که اثر نداره دیگه چکارکنم .به نظرت..همه چی تقصیره خودشه..هرچیزی اندازه داره..اوایل ازدواج خیلی خوب بود حرمت میزاشت.انقد ازم تعریف میکرد همه جا..بعد خیانتش شروع شد چن بار..خیلی گدشت کردم .اونارو نمیبینه
اولش من بازبون خوش حرف میزنم بعد که اثر نداره دیگه چکارکنم .به نظرت..همه چی تقصیره خودشه..هرچیزی اند ...
متاسفانه استارتر اشتباهی که همگی ما کردیم این بود هربار اینا خیانت کردن ما به روشون اوردیم پروتر شدن قبحشون ریخته اون ترسه ازدست دادنه ریخته واسه همینم ما دوباره بخشیدیم و نشستیم سرجامون فهمیدن پس طلاقیم درکارنیست بار دیگه بجای جبران بدتر شدن😥