2777
2789
عنوان

هرکی تجربه خواهشاً بیاد

257 بازدید | 19 پست

سلام.من یه مدته صورتم خیلی جوش میزنه بیشتر زیر پوستی. چنتا دکترم رفتم انواع پماد و ژل شستشو و همه چی ولی همچنان هست.الان دیگه همه جای بدنم داره میشه جوش.کسی نمیدونه از چیه و راهی داره یا نه  

آدم خوبی باش,اما وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل داخلی نداری،کرم پوست چرب مدیلن بزن روزای اول جوشات میریزه بیرون بعدم ژل سینره میزنم روشون زود از بین میره.زینک ویت سی هم بخور

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!
آزمایش غدد و هورمون دادی؟ 

اره آزمایش دادم.مشکل داشتم چند ماه قبل قرصم خوردم یه مدت خوب شد ولی دیگه تاثیری نداشت بدتر شد.بعدشم هورمونی یه جاهای خاصی میزنه ولی من شده کل بدنم .روم نمیشه جلو شوهرم دیگه

اگه مشکل داخلی نداری،کرم پوست چرب مدیلن بزن روزای اول جوشات میریزه بیرون بعدم ژل سینره میزنم روشون ز ...

سینره زدم عزیزم ولی احساس کردم داره تیره می‌کنه جاشو

ببین اگر هورمونی نباشه . باید به خوراکت دقت کنی مثلا تخم مرغ و تخمه افتاب گردون و چیزای گرم باعث این جوشا میشه 

زمانی که کبدت حساسه این جوشا بیرون میزنه 

برای پاک سازی کبدت الو خیس کن صبح بخور 

میتونی خاکشیر رو هم بجوشونی و ناشتا بخوری ک خب یکم تلخه 

سرکه انگبین هم عالیه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
اداپالن رو نه 

من قبلا زیرپوستی میزدم خوب میشد..البته یه ژل دیگم بود اسمش کلینداپلاس بود اونو با صابون گلمر هرروز استفاده میکردم خییییلی خوب شد پوستم....ولی کلینداپلاس دیگه گیر نیوردم...

اره آزمایش دادم.مشکل داشتم چند ماه قبل قرصم خوردم یه مدت خوب شد ولی دیگه تاثیری نداشت بدتر شد.بعدشم ...

خب میدونی مشکلت چیه که. باید اونو درمان کنی. وگرنه روی پوست هر چقدر هزینه کنی فایده نداره. اول درون رو باید درست کنی. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن