بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خدا این د چیه. خدا خودش کمک کنه تا بزرگ بشن ادم عمرش تموم میشه. اطلاعات بعد گرفتی گلم. حتما تاپیک بزن توضیح بده.. الانشم بگو بیماریش چه جوری هست درد داره؟
سعی کن نخارونه و زیاد دست نزنه یه دکتر مطمعن برو هر دارویی نزن رو زخم ها
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
من پسرم دو بار گرفت. مثل آبله مرغونه... دكتر براي دهنش كه سر بشه شربت معده داد!!! چون ظاهراً دهنشون خيلي ميريزه بيرون و اذيت ميشن و نميتونن چيزي بخورن... شربت معده دهنو سر ميكنه!!! ناخناشم بگير نخارونه. زود خوب ميشه...