2777
2789

پسرم ۱۴ ماهشه، خوب غذا نمیخوره، کم اشتعاس، دکتر هم می برم، میگه رشدش خوبه، آخه نارس دنیا اوند، سی و هفته زاییدم، الان چهارده ماهشه وزنش ۸۱۰۰ قدش ۷۷

دکتر بهش شربت اشتها نمیده، چیکار کنم چاق و تپل بشه؟

هر روز غذاهای مقوی درست میکنم اما یا نمی خوره، یا دو سه قاشق میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعات تغذیه اش رو زیاد کن سیب زمینی کره رو زیاد بده باهاش بازی کن حین غذا خوردن کارتون بذار سرش گرم بشه بخوره جدا من کمی سس قرمز میزنم پسرم خوب میخوره

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

به نظرم کمه وزنش.

من به پسرم شربت روی دادم اشتهاش بهتر شد.

دکتر بهداشت گف بدم.ارزونم هس ۷-۸تومنه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
دفعات تغذیه اش رو زیاد کن سیب زمینی کره رو زیاد بده باهاش بازی کن حین غذا خوردن کارتون بذار سرش گرم ...

با هزار و یک بازی و ادا اصول دو سه قاشق میخوره، بعدش دهنش رو محکم قفل می کنه

وزن تولدش ۱۳۲۰ بود

وای خب پس شاید نسبت به وزن تولدش خوبه،خیلی کوچولو بوده

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
با هزار و یک بازی و ادا اصول دو سه قاشق میخوره، بعدش دهنش رو محکم قفل می کنه

خب عزیزم ده دیقه بعد دوباره امتحان کن شده هر نیم ساعت غذا بده بعد هم عزیزم نسبت به تولدش خوبه که

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹