2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوایل بارداری واسه من یه مقدار حالت تهوع بود دوست داشتم همش درازکش باشم وبخوابم بچمم پسر بود آخرای بارداری هم فقط دنده درد شدید و ورم خیلی زیاد وتند تند دستشویی رفتن بود😁😁😁

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

ممنون از نظراتتون. اخه من هيچي نمي تونم بخورم، باور كنيد در حد چند قاشق غذاهاي آبكي مثل: سوپ- ماستو خيار -آش يا نون و پنير. همش ميگم نكنه دارم براي ني ني كم ميزارم  

[QUOTE=73648776]اوایل بارداری واسه من یه مقدار حالت تهوع بود دوست داشتم همش درازکش باشم وبخوابم بچمم پسر بود آخرای ب ...[/QUOچ

چقد عااالي كه تهوعت كم بوده. من وحشتناااااك. واقعا جوني تو بدنم نمي مونه

تا چند هفتگيتون اين حالت ادامه داشت راحيل عزيز؟

گلم سر بچه اولم تا سه ماه. سر بچه دومم ماه اول دل درد داشتم.  فقط يكماه دل درد داشتم از ماه سه حالت تهوع شروع شد. ماه پنج برادرم ناگهانى فوت شد ديگه همه چي يادم رفت. تهوع واستفراغ و .....

[QUOTE=73648776]اوایل بارداری واسه من یه مقدار حالت تهوع بود دوست داشتم همش درازکش باشم وبخوابم بچمم ...

انشالله که زود بگذرن درکت میکنم من فقط سه چهار بار حالت تهوع گرفتم توبارداریم انشالله نی نیت سالم بیاد بغلت😍😍😍

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
گلم سر بچه اولم تا سه ماه. سر بچه دومم ماه اول دل درد داشتم.  فقط يكماه دل درد داشتم از ماه سه ...

اي واااي عزيزم خيلي ناراحتت شدم خدا رحمتشون كنه   پس بارداري ي دومت روزاي سختي رو پست سر گذاشتي. الهي كه هميشه دلت شاد و روزاي خوش داشته باشي

انشالله که زود بگذرن درکت میکنم من فقط سه چهار بار حالت تهوع گرفتم توبارداریم انشالله نی نیت سالم بی ...

قربونت عزيزم. برام دعاكنيد همه چي به خوبي برام بگذره  

اي واااي عزيزم خيلي ناراحتت شدم خدا رحمتشون كنه     پس بارداري ي دومت روزاي سختي رو پست سر ...

فدات شم. لطف داری. بیشتر دلم از این میسوزه که چقدررسربه سرم میزاست که بچم به دنیا بیاد وببینه. ولی اصلا بچم رو ندید. باورت میشه همون موقع که فهمیدم وخبرش روسنیدم درجا یه چیزی افتاد زیر دلم. بعد هفتم که رفتن سونوگرافی گفت بچت پایینه. داره فشار میاره به دهانه رخم. تو ماه ۵بلافاصله سرکلاژ کردن واستراحتمطلق مطلق. ایسالله این روزای حاملگی هم برات به خوبی بگذره بچه نازت رو بغل بگیری

فدات شم. لطف داری. بیشتر دلم از این میسوزه که چقدررسربه سرم میزاست که بچم به دنیا بیاد وببینه. ولی ا ...

الهي قربون اون دلت برم دوست مهربونم. انشاالله كه خدا قرين رحمتشون كنه و سايه ي عزيزانتو برات حفظ كنه. ممنون از دعاي قشنگت واقعا تنها ارزوم اينه كه همه چي به خير و خوشي تموم شه و صحيحو سالم تو بغلم بي ياد