سلام بچه ها ۷ساله ازدواج کردم ۲سال عقد بودیم شوهرم بدک نبود ولی امان از این ۵سال بعد عروسی باورتون میشه یه دوستت دارم بهم نگفته یه حرف قشنگ نزده اصلا ابراز علاقه نمیکنه حسرت ب دل و عقده ای و پرخاشگر شدم دوتا عاشقو میبینم دلم میترکه نه از نظر مادی نه معنوی تامیین نیستم یه بچه ۱سال و نیمم دارم ک تو یه محیط سرد عاطفی داره بزرگ میشه شوهرم نه اهمیمیت میده بهم نه توجه نه محبت😔😔😢منم دلم میخواد آخه..هرچیم باهاش صحبت میکنمو نیازمو میگم درست نمیشه بنظرتون طلاق گرفتن عاقلانس؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با توجه به اینکه بچه داری و در قبال بچه ای که با علم به این شرایط وارد زندگی کردی
خیر
مسئول اون بچه هستید
با کمک مشاور و روانشناس شرایط رو تغییر بده
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
براش متن روانشناسی میفرستم یا میخونم میگه اینا چرت و پرته و میگه من خوشم نمیاد از این رفتارا
متن های روانشناسی درمان نیستند
رابطه شما نیاز به ترمیم و درمان داره
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
براش متن روانشناسی میفرستم یا میخونم میگه اینا چرت و پرته و میگه من خوشم نمیاد از این رفتارا
شوهر منم از متن و این چیزا بدش میاد ولی برعکس عاشق این سخنرانیاس....شمام واسش پیدا کن گوش میده البته سعی کن صدای اونی که سخنرانی میکنه قشنگ و دلنشین باشه