2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر کمبود محبت منطقیه؟

1488 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها ۷ساله ازدواج کردم ۲سال عقد بودیم شوهرم بدک نبود ولی امان از این ۵سال بعد عروسی باورتون میشه یه دوستت دارم بهم نگفته یه حرف قشنگ نزده اصلا ابراز علاقه نمیکنه حسرت ب دل و عقده ای و پرخاشگر شدم دوتا عاشقو میبینم دلم میترکه نه از نظر مادی نه معنوی تامیین نیستم یه بچه ۱سال و نیمم دارم ک تو یه محیط سرد عاطفی داره بزرگ میشه شوهرم نه اهمیمیت میده بهم نه توجه نه محبت😔😔😢منم دلم میخواد آخه..هرچیم باهاش صحبت میکنمو نیازمو میگم درست نمیشه بنظرتون طلاق گرفتن عاقلانس؟

نه اصلا .

فقط به فکر خودتون نباش اون بچه چی . قبلش دیدی اخلاقشو خوو 

بچه ها بی گناهن چرا انقدر راحت به فکر طلاق میوفتین 

با یه مشاوره یا 4تا سی دی اموزش خانواده بگیر با شوهرت نگاه کن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به اینکه بچه داری و در قبال بچه ای که با علم به این شرایط وارد زندگی کردی 

خیر

مسئول اون بچه هستید

با کمک مشاور و روانشناس شرایط رو تغییر بده

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اخه وقتی نه از لحاظ مادی به درد میخوره نه معنوی پس دقیقا به چه دردی میخوره؟همین الانم طلاق عاطفی گرفتین 

قبل ار بچه باید میرفتی پی خوشبختیت حالا دیگه پای بچه وسطه 

حال متکلم از کلامش پیداست

به نظر من هر كس حق داره زندگي خوبي داشته باشه، و اگر از يه زندگي راضي نيست ازش بيرون بياد، البته اگر تلاش كردي و ديدي درست نميشه

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...

به نظرم با وجود یه بچه پیش مشاور رفتن منطقی تره، شوهرت شاید گذشته ای داشته که روی زندگیش تاثیر گذاشته، یا رفتار شما سردش کرده

بچه ت گناه داره، تلاش کن واسه بهتر شدن، باهاشون در این مورد حرف نزن اگه میخواست گوش بده تا الان طوری شده بود 

کار رو به کاردان بسپر

نه اصلا . فقط به فکر خودتون نباش اون بچه چی . قبلش دیدی اخلاقشو خوو  بچه ها بی گناهن چرا انقد ...

براش متن روانشناسی میفرستم یا میخونم میگه اینا چرت و پرته و میگه من خوشم نمیاد از این رفتارا

براش متن روانشناسی میفرستم یا میخونم میگه اینا چرت و پرته و میگه من خوشم نمیاد از این رفتارا

متن های روانشناسی درمان نیستند

رابطه شما نیاز به ترمیم و درمان داره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
به نظرم با وجود یه بچه پیش مشاور رفتن منطقی تره، شوهرت شاید گذشته ای داشته که روی زندگیش تاثیر گذاشت ...

ما یه شهر کوچیکیم مشاور نداره باید بریم مرکز استان ک شوهرم نمیاد وگرنه حرف هرروزمه

متن بله راست میگه معلوم نیست کی گفته اصلا درست هست یانه

شما نیاز به جلسات جدی روانشناسی دارین

شوهر منم از متن و این چیزا بدش میاد ولی برعکس عاشق این سخنرانیاس....شمام واسش پیدا کن گوش میده البته سعی کن صدای اونی که سخنرانی میکنه قشنگ و دلنشین باشه 

💖
ما یه شهر کوچیکیم مشاور نداره باید بریم مرکز استان ک شوهرم نمیاد وگرنه حرف هرروزمه

به نظر نمیاد راه دیگه ای داشته باشی

یا اینکه واس خودت باشی، بهش زیاد محل ندی، با بچه ت خوش باش، تفریح کن، ببینه از زندگی کنار گذاشته شده دیگه زیاد مهم نیست، شاید تکونی بده به خودش

ولی کلا هر چی رو سعی کنی به مردا با حرف بغهمونی بدتر می کنن

شوهر منم از متن و این چیزا بدش میاد ولی برعکس عاشق این سخنرانیاس....شمام واسش پیدا کن گوش میده البته ...

سخنرانی هم گرفتم از حبشی و چندتا دیگه اصلا گوش نمیده خودشو میزنه به یه راه دیگه اخلاقش گند و غیر پنطقیه