2777
2789
عنوان

خوش طعم کردن چلو

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 30 پست
به نظر منم احتمالا از برنجته. ببین مادرشوهرت چه برنجی میخره شمام  از همون بخر البته من یه بار ...

مادر شوهرم برنج گرون میخرن ما پول نداریم!😆

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج پاکستانی منم میگم میگه نه ربطی نداره

بهش بگو زحمت بکش برنج ایرانی بخر تا خوش طعم باشه دیگه طعم برنج با آشپز نیست آشپز بجز آب و نمک چیز دیگه ای بهش اضافه نمیکنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یعنی واقعا بهت میگه برنج تو طعم علف میده برنج مامانم خوش طعمه تو هم نگاش میکنی؟😬😬😬

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

دقیقا واسه همین میگم که شوهرت نگه برنج اونا خوش طعمه و برنج تو طعم علف میده. بگو هرچقد پول بدی همونقد آش میخوری. معلومه وقتی برنج اونا مثلا دوبرابر برنج ما قیمتشه عطر و طعمشم فرق داره دیگه

دقیقا واسه همین میگم که شوهرت نگه برنج اونا خوش طعمه و برنج تو طعم علف میده. بگو هرچقد پول بدی همونق ...

والا... میگم قبول نمیکنه برنج ایرانی خوب اصلا قابل مقایسه اس با برنج پاکستانی!

والا... میگم قبول نمیکنه برنج ایرانی خوب اصلا قابل مقایسه اس با برنج پاکستانی!

یه بار خودت یه کیلو برنج ایرانی خوب بخر کشت دومم باشه.. یکی دوبار بار بپز تا بفهمه مشکل از آشپزش نیست و از برنجه

یه بار خودت یه کیلو برنج ایرانی خوب بخر کشت دومم باشه.. یکی دوبار بار بپز تا بفهمه مشکل از آشپزش نیس ...

کشت دوم چه جالب از کجا بفهمم کشت دومه؟

کشت دوم چه جالب از کجا بفهمم کشت دومه؟

کشت دوم طعم و عطرش بهتره عزیزم برنجای استان مازندران معمولا کشت دوم هم دارن. برنج طارم و هاشمی .

قیمتش از کشت اول کمی بیشتره ولی قدکشیدگی و برکتشم بیشتره. خود خشکبار فروشی ها اگه بری معمولا رو لیبلش زدن کشت دوم. یا بپرسی خودشون بهت میگن  

يه كار هم ميتوني بكني من از يك نفر شنيدم ولي امتحان نكردم . برنج ايراني مقداري بخر موقع پخت مثلا 3 ليوان برنج پاكستاني بذار يك ليوان ايراني عطر و طعم ايرانيه تو پخت غالب ميشه برنجت خوشمزه تر ميشه . 

يه كار هم ميتوني بكني من از يك نفر شنيدم ولي امتحان نكردم . برنج ايراني مقداري بخر موقع پخت مثلا 3 ل ...

چه جالب اینم فکر خوبیه من یه مدت با برنج دودی اینکارو میکردم شوهرم دودی دوست واره