سلام خانمای محترم و با سلیقه هر چی برنج درس میکنم شوهرم میگه برنجات طعم نداره چه با نمک خیس کنم چه بی نمک مادرش برنجو بی نمک خیس میکنه اما شوهرم میگه برنجش طعم داره مال تو طعم علف میده😢😢فوت کوزه گری کسی بلده آیا که همیشه هم جواب بده چون بعضی روشها رو که انجام میدم فقط یه بار جواب میده؟ ممنونم عزیزان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا واسه همین میگم که شوهرت نگه برنج اونا خوش طعمه و برنج تو طعم علف میده. بگو هرچقد پول بدی همونقد آش میخوری. معلومه وقتی برنج اونا مثلا دوبرابر برنج ما قیمتشه عطر و طعمشم فرق داره دیگه
يه كار هم ميتوني بكني من از يك نفر شنيدم ولي امتحان نكردم . برنج ايراني مقداري بخر موقع پخت مثلا 3 ليوان برنج پاكستاني بذار يك ليوان ايراني عطر و طعم ايرانيه تو پخت غالب ميشه برنجت خوشمزه تر ميشه .