2777
2789
عنوان

هرکی خواب دیده وتعبیر شده بیاد

745 بازدید | 30 پست

سلام هرکی خواب دیده وتعبیر شده ویا خواب عجیب یا معنوی دیده که جالبه لطفا بیاد وبگه 

من خودم خیلی خواب دیدم که  تعبیر شده 

یکیشو میگم 

خواب دیدم توی یه حموم یه خانمی اینقدر زجر کشیده که مثل شمع اب شده وهمه میرن جلوی حموم میبینن و وحشت میکنن برمیگردن وهیچکی بهش دست نمیزنه انگار اگه کسی دست بهش بزنه یه نیرویی اونو هم میگیره

حالا تو خواب دستم تو دست ‌دوستم بود اون میخاست بره ومن وحشت زده گفتم نرو

خیلییییی وحشتناک بود

صبح که پاشدم خوابمو برا همون دوستم که تو خواب دستم تو دستش بود گفتم اونم گف صدقه بده منم گفتم نه بابا خواب چرت بود

همون شب  (خوابگاهی بودم)یکی از بچه ها توی حموم چون برق واب قاطی شده بود برق گرفتتش ومرده بود 

همه بچه ها میرفتن جلوی حموم ومیدیدنش و وحشت زده برمیگشتن با جیغ اخه چشماش باز بوده حالت نشسته تکیه به دیوار ودوش باز هیچی بهش دست نمیزد اخه شیر اب واب برق توش بود

بعد همون دوستم دستس تو دستم بود خاست بره من نذاشتم میترسیدم خیلیییی 

خوابم اون لحظه یادم نبود بعد یه ساعتی همون دوستم با گریه اومد پیشم گف دیدی خوابت تعبیر شد 

شماهم بگید لطفا

از همتون ممنونم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

اگه من نبودم شما بیایید تعریف کنید بعد پستهاتونو میخونم لطفا صادقانه بگید ممنون میشم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پريشب خواب ديدم شيشه ماشينم شكسته صبح ساعت شش داشتم ميرفتم سركار همين كه از در رفتم بيرون به خودم گفتم يادم باشه امروز حتما صدقه بدم همين كه رفتم سمت ملشين ديدم شيشه هاش شمسته و در كجه و ضبط و باند رو بردم  ديروز كلا درگير بودم😔

اسم این خانمذکه تویذحموم فوت کرد راضیه قطب الدینی بودشادیذهمه اموات  وایشون صلوات

مامان من خواب هر کیو می بینه چن روز بعدش طرف میمیره😕😕😕

واییی خیلی سخته که

من خواب کفش دیدم تعبیر شده یاخواب دیدم امام رضادوتاانگشترداده به دوستم که اون بده به من اونم تعبیر ش ...

میشه تعبیرش رو هم بگی

من پريشب خواب ديدم شيشه ماشينم شكسته صبح ساعت شش داشتم ميرفتم سركار همين كه از در رفتم بيرون به خودم ...

چه جالب

تعبیرکفش واسه دخترمجرد ازدواج بود کهازدواج کردم تعبیرانگشترماجراش طولانیه من ازامام رضا گلایه کردم پیش زن دادشم بهش گفتم رفتک پابوس امام رضاولی هیچ کدوم ازحاجتامو ندادهیچ مامانم هم شفا ندادبعد چندروز دوستم گف خواب دیدم امام رضا این دوتاانگشترو داد وگف من حاجتاتتو دادم گلایه نکن این دوتاانگشتر دادیکیش عقیق بود یکیش هم فک کنم زمرد بود یکیش که بابام بود ازمرگ حتمی نجات پیدا کرد یکیشهم شوهرم بود که واقعا خداروشکر پسر خوبی بود وهس من کلا تو حرم حاجتایه دیگه داشتم ولی اونا به صلاحم نبود اژنارو به جاش برام دادمن اصلا توخط ازدواج نبودم

تعبیرکفش واسه دخترمجرد ازدواج بود کهازدواج کردم تعبیرانگشترماجراش طولانیه من ازامام رضا گلایه کردم پ ...

خوش به حالت .من رفتم امام رضا هم هیچی نشد برام ولی خوابشو زیاد میبینم