2777
2789
عنوان

رفع بدبیاری و بد شانسی مداوم

7579 بازدید | 18 پست

سلام ، الان دو هفته س برادرم مدام دچار بدبیاری میشه ، راننده ماشین سنگینه ،هفته اول سه تا تصادف داشته ( به کسی یا ماشینی نزده ها) مثلا در حال دور زدن بوده شاگردش حواسش نبوده در باز شده ماشین بغلی خط افتاده ، یا داشته دنده عقب میومده یه پرایدی از بغل اومده داداشم ندیده ماشین رنگش رفته پونصد هزینه داده یا تو یه روز لاستیک عقب و لاستیک یدکش ترکیده رفته عوض کرده نو هم یدک جدید خریده وسط راه دوباره ترکیده !!!، این هفته ام تا الان دویست تومن پونصد تومن گم کرده یا یه چک دو یک و نهصدی ، از شنبه هفته پیش تا امروز یه روز نبوده که ضرر نداشته ، امروز صبح هم بعد از گازوئیل زدن دویست گم کرده ، خیلی با دقت هستش خودشم نمی دونه چرا اینطوری میشه ، شما نظرتون چیه خیلی برای برادرم ناراحتم صبح از چهار صبح میره تا نه شب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه دوس داشتم شوورم راننده ماشین سنگین باشه  داداشت مجرده ایااا

بله مجرده ولی بهتره دوس نداشته باشی انقدر که استرس داریم وقتی دیر میکنه وقتی صبح زود میره مدام تو دلم میگم خدایا نذار داداشم امروز تو سختی بیفته 

عزیزم یه صدقه ای رد کنه،خونی بریزه

صدقه دادیم قربانی هم کردیم دادیم به مستحق ولی بازم بدبیاری پشت بدبیاری طفلک صورتش لاغر شده ، مدام به  اتفاقات بدی که پیش میاد فکر میکنه افسوس میخوره ، هی میگیم قضا بلا بوده شاید قرار بوده جایی دیگه ضرر بیشتر ببینی اما فایده نداره

بله مجرده ولی بهتره دوس نداشته باشی انقدر که استرس داریم وقتی دیر میکنه وقتی صبح زود میره مدام تو دل ...

قربون تو خواهر دلسوز!!!براش صدقه بده اسفند دود کن

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
بله مجرده ولی بهتره دوس نداشته باشی انقدر که استرس داریم وقتی دیر میکنه وقتی صبح زود میره مدام تو دل ...

اخی الهی. همیشه دوس داشتم یه همچین خواهر شوهری داشته باشم😂😂

زندگیم رو به برد😎💕