2777
2789
عنوان

کدومشو بخرم؟😫

325 بازدید | 15 پست

سلام

شوهرم بدلیل بودجه ی نسبتا کم این روزاش میگه اجاق گاز بدون فر بخریم درمیاد یک میلیون و دویست بعد من میگم من فر دارمیخوام کیک بپزم پیتزا درست کنم و کلی غذاهای فریه دیگه بعد والاحضرت میگه خب اجاق بدون فر میگیرم یدونم فر رو میزی میگیرم.الان سوال من اینه عایا فر رو میزی با اجاقه بی فر خوبه؟یا چیزی ک من میگم اجاق فر دار؟و اینکه فر رومیزی نداشتم تاحالا چجوریه کاراییش کارای فره اجاق رو میکنه؟

پ.ن:فیمت فر رو میزی یکو خورده ای من نمیدونم اقای شوهر چرا فکر اقتصادیش ضعیفه انقد .شایدم عصن قیمت رو میزی رو نمیدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من الان همون اجاق گاز طرح فر بخرین کافیه بخاطر شرایط مالیتون بعدا که دستتون باز شد فر رو میزی هم بخرین الان خیلی گرونیه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
..اگه اقتصادی هم فکر کنید گاز با فر بگیری بهتره ..فک کنم شوهرت میخواد بپیچونت نخره بعدا😂😂😂😂😂😂ت ...

دقیقا. هرچیزی میگیری الان بگیر که دیگه نمیخری

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم

دو تاش و جدا بخري گرونتره كه

وااااااااا

مبا دو تومن فرگاز ميتوني بخري

يه چيز معمولي بخر

من خريدم 1800 الان يه ماه و نيم ماه پيش

حداقل گاز رو ميزي و فر بخرين

نه گاز بي فر و فر برقي