2777
2789

سلام من ۲۹سالمه متاهلم ۲تا پسر دارم یکی کلاس دوم و یکی ۴سالشه ،زود ازدواج کردم در حدی که پیش دانشگاهی رو خونه خودم خوندم و دانشگاه قبول شدم ولی نرفتم هم اینکه رشته ای که قبول شدم رو دوست نداشتم هم دوست نداشتم وقتی دانشجوام بچه دار بشم ،یکبار هم وقتی بچه دومم ۱سالش بود دانشگاه قبول شدم وبت نام کردم یک ترم رفتم ولی پسرم خیلی اذیت کن بود برا همین ادامه ندادم ،موقع از دواج همسرم هم دیپلم بود ولی الان 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم فوق لیسانس داره و دوست داره من هم ادامه بدم از طرفی هم خودم مطالعه ام زیاده و اطلاعات عمومی خوبی دارم و چون احتمال زیاد شغلی که داشته باشم نیازی به مدرک نداشته باشه حالا به نظر شما برم و درس بخونم یا یه رشته ازادمثل کامپیوتر یا ....تو اموزشگاه بخونم؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
آره عزیزم اگه علاقه و انگیزه داری حتما ادامه بده ‌

علاقه دارم ولی فکر کنم چون مدت زیادی از این محیط دور بودم خیلی تنبل شدم و سختمه

همسرم فوق لیسانس داره و دوست داره من هم ادامه بدم از طرفی هم خودم مطالعه ام زیاده و اطلاعات عمومی خو ...

خب اگه شغلی براتون هست که نیازی به مدرک نداره کار کنید و درس نخونید. 

اغلب درس میخونن که باهاش کار کنن!!

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
تحصیل برای خانم ها از واجباته  حتما اگر شرایطشو دارید ادامه بدین

راستش میترسم با وجود بچه ها و رفت و آمد کمی سخت باشه برام البته پیام نور میخوام بخونم

خب اگه شغلی براتون هست که نیازی به مدرک نداره کار کنید و درس نخونید.  اغلب درس میخونن که باهاش ...

راستش یکی از فانتزیام کار کردن تو لوازم التحریری هست که خدا رو شکر شرایطش رو داریم که کسب و کارش رو راه بندازیم 

راستش میترسم با وجود بچه ها و رفت و آمد کمی سخت باشه برام البته پیام نور میخوام بخونم

اینا سختی نیست عزیزم نگران نباش سختی زمانیه که به تربیت فرزندانت یا انسجام خانوادت ضربه بخوره وگرنه بقیه موارد درسته دشواری  داره ولی خب میشه باهاشون کنار اومد 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
علاقه دارم ولی فکر کنم چون مدت زیادی از این محیط دور بودم خیلی تنبل شدم و سختمه

به نظر من نرو،تو این سن و با شرایط شما،دانشگاه یک احساس زودگذره، بری بعدش پشیمون میشی 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .