2777
2789

سلام. ممنون از حضورتون

دوستم متاهل و بچه داره. کمبود محبت داره شدیدا از طرف شوهرش. سرکار میره و با مردای زیادی همکاره. یکی از اونا خودشو بهش نزدیک کرده و خیلی داره تو گوشش میخونه. دوستمم ناراحته میگه نباید از اول بهش رو میدادم. منم گفتم بخاطر اختلاف با شوهرت ارادت ضعیف شده برای همین گفتم با مشاور صحبت کن تا راهنماییت کنه مشکلاتت برطرف شه. مشاور حضوری در دسترس نداره برای همین مشاور تلفنی مطمین و معتبر میخوام. هزینه ش مهم نیست. خیلی داره سختی میکشه. ممنون

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کانال ریحانه بهشتی تو اینترنت سرچ کنی میاد راحت عضو شو ومشاورش خانم عراقی بسیار بسیار باتجربه هست وحتی رایگان هم مشاوره میدن من عضو کانالش هستم خیلی چیزا یاد گرفتم امیدوارم مشکلتون حل بشه عزیز

چه دوست خوبی داره دوستت از نظر بیشترین تاثیر رو شما میتونی بزاری حتی بیشتر از مشاور چون دوستشی همدمشی 

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
عزیزم کانال ریحانه بهشتی تو اینترنت سرچ کنی میاد راحت عضو شو ومشاورش خانم عراقی بسیار بسیار باتجربه ...

باشه بهش میگم حتما . ممنون

چه دوست خوبی داره دوستت از نظر بیشترین تاثیر رو شما میتونی بزاری حتی بیشتر از مشاور چون دوستشی همدمش ...

اره من به درددل هاش خیلی گوش میدم و راهنماییش میکنم اما خیلی ناراحتم میشم از مشکلاتش