2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کانال fitmiss 

رژیم بگیر از دکترش

رژیماش عاااالیه 

زنعموی من در سه ماه ۴۰ کیلو کم‌کرده

همه چیم داره رژیماش شیرینی و ...‌

اراده رو عزیزم رژیمم از دکتر بگیری بازم باید اراده داشته باشی تا کم کنی

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
اراده م خیلی ضعیفه

منم ارادم ضعیف بود ...دکتر یک جلسه رفتم دکتر سبحانی خیلی رژیم سختی داد حتی کره داخلش حذف بود همسرمم اومدیم خونه گفت حق نداری رژیم به این سختی بگیری و برگه رو پاره کره😐🤣منم رژیم کالری شماریمو شروع کردم ۱۲کیلو کم کردم الانم که با بچه های تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم💃💃تو ام بیا اونجا بهت انگیزه میدیم خوجل خانوم

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
منم ارادم ضعیف بود ...دکتر یک جلسه رفتم دکتر سبحانی خیلی رژیم سختی داد حتی کره داخلش حذف بود همسرمم ...

باشه میام

منم قبلا با کالری شماری ده کیلو کم کردم که ۶ کیلو برگشته خیلی خسته کننده اس همش باید غذامو وزن کنم کالری غذاها رو در بیارم 

برو کانال fitmiss  رژیم بگیر از دکترش رژیماش عاااالیه  زنعموی من در سه ماه ۴۰ کیلو کم‌ک ...

اگه یه کاری تو چارچوب مشخص بهم محول بشه به بهترین شکل انجام میدم ولی وقتی بهم اختیار بدن مثل همین کالری شماری نمیتونم انجام بدم

تلگرامیه؟

آره گلم 

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
اگه یه کاری تو چارچوب مشخص بهم محول بشه به بهترین شکل انجام میدم ولی وقتی بهم اختیار بدن مثل همین کا ...

میشه درخواست دوستی بدی کارت دارم