2777
2789
عنوان

بند ناف دور گردن بچه م😢😢

606 بازدید | 58 پست

سلام خانما. من ۳۲ هفته و ۳ روزمه الان. دیروز رفتم سونو گف همه چیش نرماله ولی😢😢😢😢 بند نافش یه دور پیچیده دورگردنش 😣😣😣😣

از دیروز دیگه فقط شب و روزم شده فکر کردن به اینکه چی میشه و خیییلی نگرانم

کسی بچه ش اینطوری بوده؟؟؟ از اولین روز بارداری از این بند ناف می ترسیدم که اینم اینجوری شد😣😣😣😣😣

لطفا اگه تجربه ای دارین کمک کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی‌نمیشه نگران نباش 

فقط تکوناشو با دقت زیر نظر بگیر شماره دکترتم داشته باش

بچه جاری من دنیا اومد ۳ دور بند ناف گردنش بود

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
چی شده اینجا صداش میزنی😕

😂😂😂😂

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....

من وقتی بچه م با سزارین دنیا اومد دکترم گفت خدا رحم کرد بهت بند نافش دور گردنش بود.چون من میخواستم طبیعی زایمان کنم زیایمان طبیعی خطر داشت براش

ولی خوب من یک هفته قبل زایمانم رعتم اینجوری نبود یعنی روزهای آخر اینطوری شده بود.

ولی یه جا هم خوندم که بچه خیلی هم حرکت نداره که خطری ایجاد کنه.

بچه منم بند ناف 2دور پیچیده بود دور گردنش.. زایمانمم طبیعی بود،خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد...نگــران ...

وای راس میگی

تو رو خدا برا منم دعا کنین بچه م سالم بیاد بغلم

شما کدوم‌هفته متوجه شدی؟ اخه به زایمان من خیلی مونده😢

من کابوسم توبارداری همین بندناف بود

ولی اینجاازخیلیاشنیدم که بندناف دورگردن بچه شون پیچیده بوده و بچه هم سالم دنیااومده،شمام به خداتوکل کن ونگران نباش

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....