2777
2789
چون کلا پارچه شلی هست و کش میاد اگه شکم و با سن داری زیاد جالب نمی شه، مدل گشاد هم بدوزی قشنگ نمی شه ...

میگن دومدله پارچه یه مدلش شله.ویکیش خشکه

الهم العجل الولیک الفرج.

این مدلی بگیر،

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا داشتم وحشتناک میریزه خونه مامانمه وگرنه عکسشو میفرستادم ببینی ماله منکه خیلی می ریخت ال ...

قبلا دیدم مامانم خیاطه برا یه مشتری دوخت تا چند وقت خونه زرد بود.فک میکردم این لمه شنی فرق داره مطمن نبودم اونم همینه.من بچه کوچیک دارم اطلا نمیتونم بپوشم

الهم العجل الولیک الفرج.
انگار دوباره مد شده

بله عید ما عروسی داشتیم یه نفر پوشیده بود ولی بعد از عید که رفتم بازار دیدم خیلی زیاد شده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
قبلا دیدم مامانم خیاطه برا یه مشتری دوخت تا چند وقت خونه زرد بود.فک میکردم این لمه شنی فرق داره مطمن ...

ببین لَمه  شن نداره، پارچه ی  براقه.    اینایی که میریزه  همون   شنی میگن بهشون.

استینشو دوست ندارم ولی قسنگه

ا ه شبیه گونیه😁

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

مدل ماهی منم انتخاب کردم میخام بدوزم

مشکی لمه

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

چرا،اما بعدش ب شدت از استینش متنفرشدم،😁😁😁😁 میخام مدل استینشو عوض کنم،میشه ب نظرت؟

بله عید ما عروسی داشتیم یه نفر پوشیده بود ولی بعد از عید که رفتم بازار دیدم خیلی زیاد شده

منم امروز تو پاساژ دیدم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️