2777
2789
عنوان

اضطراب شروع زندگی

210 بازدید | 20 پست

سلام. من چندوقت دگ عروسیمه خیلی استرس واضطراب شدید دارم نمیدونم ب چ دلیل شایدم میدونم ولی واقعا نگرانم این زندگی اونی بشه ک انتظارم ه یان..رفتن تو خانواده جدید و خونه ما طبقه واحد بالای خونه پدرشوهرمه و ارتباطات وبرخوردا دوسندارم بحثی پیش بیاد...از مهمانداری چیزخاصی بلد نیستم و خیلی اهل صحبت درجمع نیستم فقط مشارکت میکنم نمیدونم چیکارکنم نکنه اینو ازم ایرادبگیرن‌یا فکرکنن سرسنگینم...اوووووووووف چقدسرم پرحرفه😥😥😥

خداجون خودت گفتی لطفت دائمیه ❤

نگران لباسمم نگران ارایشمم نگران دسته گل عروسمم ک قراربود یکی درست کنه و نشد نگران مراسمم تاحالا مراسم مذهبی نرفتم این مداح ایاکارش خوبه اخه نمیخوایم خیلی هزینه کنیم 🤒🤒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کلمه.واسه خودت زندگی کن

اخه وقتی باخونواده شوهر باشی انتظارات دارن ممکنه من ی عادتی دارم دوس دارم راضی کنم دیگران و و خوشحال باشن دوسندارم دلخوری و کدورت باشه مخصوصا نزدیک ب خانواده شوهرمم هستیم 🤒

ایناااا هیجانات قشنگ شروع زندگیه ‌. .انشاا..بعد مراسمت خودت به خودت میخندی که چقدر سخت گرفته ب ...

وای خداااکنه یعنی طبیعیه این حالتها... 

ایناااا هیجانات قشنگ شروع زندگیه ‌. .انشاا..بعد مراسمت خودت به خودت میخندی که چقدر سخت گرفته ب ...

مرسی عزیزم بااین حرفتون کمی بهترشدم  😃

دیگه نگووو اضطراب شروع زندگی...بهتره بگی هیجان😇😇😇 این قشنگتره عزیزم

یعنی تا اروم اروم‌یادبگیرم کسی ایرادنمیگیره ازم ؟چرامن فک میکنم باید تمام وکمال ی کدبانو باشم وخودنمایی کنم ومهمانی بذم 😳🙄🙄

گلم اینکه همه راضی بشن نمیشه،و با این طرز فکر خودتو نابود میکنی،همیشه خودت ناراضی ای و دیگران طلبکار

اره ولی باید چیکار کنم ک هم دیگران ناراضی نباشن هم خودم ؟