2777
2789
عنوان

اضطراب شروع زندگی

210 بازدید | 20 پست

سلام. من چندوقت دگ عروسیمه خیلی استرس واضطراب شدید دارم نمیدونم ب چ دلیل شایدم میدونم ولی واقعا نگرانم این زندگی اونی بشه ک انتظارم ه یان..رفتن تو خانواده جدید و خونه ما طبقه واحد بالای خونه پدرشوهرمه و ارتباطات وبرخوردا دوسندارم بحثی پیش بیاد...از مهمانداری چیزخاصی بلد نیستم و خیلی اهل صحبت درجمع نیستم فقط مشارکت میکنم نمیدونم چیکارکنم نکنه اینو ازم ایرادبگیرن‌یا فکرکنن سرسنگینم...اوووووووووف چقدسرم پرحرفه😥😥😥

خداجون خودت گفتی لطفت دائمیه ❤

نگران لباسمم نگران ارایشمم نگران دسته گل عروسمم ک قراربود یکی درست کنه و نشد نگران مراسمم تاحالا مراسم مذهبی نرفتم این مداح ایاکارش خوبه اخه نمیخوایم خیلی هزینه کنیم 🤒🤒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کلمه.واسه خودت زندگی کن

اخه وقتی باخونواده شوهر باشی انتظارات دارن ممکنه من ی عادتی دارم دوس دارم راضی کنم دیگران و و خوشحال باشن دوسندارم دلخوری و کدورت باشه مخصوصا نزدیک ب خانواده شوهرمم هستیم 🤒

ایناااا هیجانات قشنگ شروع زندگیه ‌. .انشاا..بعد مراسمت خودت به خودت میخندی که چقدر سخت گرفته ب ...

وای خداااکنه یعنی طبیعیه این حالتها... 

ایناااا هیجانات قشنگ شروع زندگیه ‌. .انشاا..بعد مراسمت خودت به خودت میخندی که چقدر سخت گرفته ب ...

مرسی عزیزم بااین حرفتون کمی بهترشدم  😃

دیگه نگووو اضطراب شروع زندگی...بهتره بگی هیجان😇😇😇 این قشنگتره عزیزم

یعنی تا اروم اروم‌یادبگیرم کسی ایرادنمیگیره ازم ؟چرامن فک میکنم باید تمام وکمال ی کدبانو باشم وخودنمایی کنم ومهمانی بذم 😳🙄🙄

گلم اینکه همه راضی بشن نمیشه،و با این طرز فکر خودتو نابود میکنی،همیشه خودت ناراضی ای و دیگران طلبکار

اره ولی باید چیکار کنم ک هم دیگران ناراضی نباشن هم خودم ؟