2777
2789
عنوان

😭خانوماي بارداري كه ازمايش سل فري رو انجام دادن لطفا بياين كمكم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دنا انجام دادم آزمایش نیفتی فکر کنم همون سل فری هست چون نمونه رو فرستادن خارج از کشور ،هزینه اش ه ...

اره نیفتی همون سل فری هستش

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
من الان شانزده هفته ام .  ان تی 1/1بود.  فامیلیم . دکترم چیزی نگفت. باید انجام بدم؟

ریسکتون مهمه عدد ان تیت خوبه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
باید چند باشه عدد ریسک ؟؟نرمال نباشه مینویسن ؟؟

باید بالای ۱۵۰۰ باشه! من پیش سه تا مشاور ژنتیک رفتم! دوتاشون گفتن سل فری انجام بده ! البته دستگاهشو خودشون داشتن و انجام میدادن! یکیشون که تو دانشگاه علوم پزشکی هست و استاد همشونه، گفت از نظر من مشکلی نداره و نیازی به آزمایش نیست! منم آزمایش ندادم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من الان شانزده هفته ام .  ان تی 1/1بود.  فامیلیم . دکترم چیزی نگفت. باید انجام بدم؟

احتمالا آزمایشتون خوب بوده وگرنه دکترت بهت پیشنهاد میداد

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
باید بالای ۱۵۰۰ باشه! من پیش سه تا مشاور ژنتیک رفتم! دوتاشون گفتن سل فری انجام بده ! البته دستگاهشو ...

انشالله ک صحیح و سالم دنیا بیاد نگران نباش اکثرا فرستادن و هذینه کردن و مشکلی هم نبوده 😘😘

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤