2777
2789
عنوان

کیا عالم خلسه رو تجربه کردن؟؟؟

13616 بازدید | 62 پست

سلام دوستای گلم..من ی بار عالم خلسه رو تجربه کردم ولی فکر میکردم خواب دیدم وتازه فهمیدم توی عالم خلسه بودم خیلی دوست دارم دوباره تجربه کنم ولی نمیشه

دلم خیلی برات تنگ شده😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی حالتی بین خواب و بیداریه

من تجربه دارم نمیدونم دیگه خلسه اس یا چیز دیگه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

سلام من یه چند باری تجربه کردم ...یه بار وقتی بیرون بودم دخترام به آشپزخونه ام گند زدن ....یه چندباری هم وقتی به اتاقاشون رفتم تا نصفه کمر آت وآشغال دیدم .....البته قصد مزاح بود گل دخترم ....شما دخترا مارو خلسه نبرید ...بچه های امروزی خودشون خلسه اند ...کجا وقت می شه وارد خلسه و علوم غریبه شد با این اوضاع واحوال

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

ی شب همچین حالتی برای من پیش اومد روحم از بدنم خارج شده بود داشت میچرخید و میرفت بالا توی اون حالت تمام اتاق رو با جزعیاتش میدیدم حتی شوهرم و بچم که خواب بودنو از اون بالا میدیدم ولی یدفه بیدار شدم و همه چی تموم شد ...فکر میکردم ی خواب عجیب بوده ولی تازه فهمیدم عالم خلسه بوده

دلم خیلی برات تنگ شده😔😔
روح تا حدی از بدن بیرون میره و واسه خودش گردش میکنه اونایی ک توی اینکار تخصص دارن خیلی راحت میتونن ر ...

من قبلن میتونستم روحمو بفرستم جایی ک میخاستم ولی الان نمیتووونم اصن نمیتونم حس بگیرم کلن قبلن انرژی داشتم حسام قوی بودن الان انگار ی چیزی تو وجودم خاموش شده

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو