2821
2789
عنوان

حرف عجيب مامانم 😳😳😳

1158 بازدید | 70 پست

خواهرم ميخواد بچه دومشو بياره..يه شهر دگ اس..قراره براي زايمانش مامانم بره شهر اون..حالا مامانم ميگه چرا اون نمياد؟؟بهش ميگم مامان اون الان ميخواد زايمان كنه شرايطش خوب نيست نميتونه كه ميخواد سر خونه خودش باشه راحت باشه به همسرش احتياج داره..ميگه مگه من نبايد پيش شوهرم باشم؟؟ميگم خب مادر من اون شرايطش فرق ميكنه !!

ميگه والا ادم با شرايطش خودشو وفق ميده فلاني مامانش اصلا برا زايمان دومش نرفت پيشش اينم خودش دو تا بچه رو نگه ميداشت و شوهرشم پيشش نبود!!

ميگم خب اون پدرش درمياد اينجور!!!ميخنده ميگه اره و....😑😯😯

يني فكر ميكنه خواهرم داره لوس بازي در مياره؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الهی خب دلش نمیاد از شوهرش دور شه🤣🤣

ایوانکا دختر ترامپ تو خاطراتش از سفر به عربستان گفته سعودیا با یک خنده من، حاضر به هر کاری بودند                         خاطرات موگیرینی از دیدار با نمایندگان مجلس ما منتشر نشه صلوات

حالا اتفاقا واسه ما برعکس شده

خواهرم دوسداره بیاد خونه ی ما مامانم میگه نه من میام خونتون من نمیتونم هم کارای خونه خودم رو بکنم هم کارای تو هم بچه

میگه خونه ما باشی هی مهمون میره میاد من نمیرسم انجام بدم ولی خونه خودت باشیم هم شوهرت کمک میکنه هم مادر شوهر خواهر شوهرت گاهی میان کمک

الاهی بگردم حق داره خو میخواد پیش شوهرش باشه مگه اون دل نداره😢😢😢

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز