2777
2789

من ۱۶ روزه زایمان طبیعی داشتم خداروشکر بهترم ولی کمی بخیه هم می سوزه و از کنارشون یه کم چرک درمیاید چکار کنم زود خوب بشه دکتر رفتم سفالکسیم با کیندامایسین و ژل شستشو و دوتا پماد ترمیم ...ولی هنوزم اینجوریم 

شما راه حلی دارین ؟

دائما سشوار میکنم و میشورمش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم یکم طول میکشه تا خوب بشی منم یکم عفونت کردم ولی بهتره تو تشت بتادین بشینی هرروز یه ربع....روغن زیتونم نمیزاره بخیه ها خشک بشه برا من تا جهل روز طول کشید تا همش خوب شه

گلم یکم طول میکشه تا خوب بشی منم یکم عفونت کردم ولی بهتره تو تشت بتادین بشینی هرروز یه ربع....روغن ز ...

یعنی مال شما هم کمی عفونت کنارش رو داشت ،؟ببخشید اونوقت قرص چی میخوردین

یعنی مال شما هم کمی عفونت کنارش رو داشت ،؟ببخشید اونوقت قرص چی میخوردین

اره عفونت داشت برام...برا منم سفالیکسین نوشته بود ولی اثر نکرد مترانیدازول خوردم خوب شد

اینکه چطوری زایمان کردی اول چطور دردت شروع شد ؟زایمانت چقدر درد داشت ؟بیمارستان دولتی بود یا خصوصی؟چ ...

عزیزم تاپیک خاطرات زایمان رو سرچ کن،کلی اطلاعات بدست میاری

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕
اینکه چطوری زایمان کردی اول چطور دردت شروع شد ؟زایمانت چقدر درد داشت ؟بیمارستان دولتی بود یا خصوصی؟چ ...

من اصلا درد نداشتم کل بارداری سبک بودم خیلی تحرکمبالا بود تا اینکه از هفته ۳۵ دکترم معاینه کرد و گفت لکنت عالیه درضمن دکتر من کلا کارش سزارین و به طبیعی زیاد معتقد نیست ولی میگه کسی که خوبه لگنش باید به طبیعی..‌‌

منم دیگه کوتاه اومدم 

هفته ۳۷ بودم که رفتم دکتر که گفت دهانه رحمت ۳سانت باز شده عالیه ‌و من همچنان درد نداشتم و تحرک داشتم 

اون روز که رفتم اخر بهم یه قرص داد که تا جمعه بیشتر باز نشه و من استراحت کنم تا بچه ۳۸ پر بشه و وارد ۳۹ بشه و ربع هاش کامل باشه تا مشکل مکیدن شیر نداشته باشه 

خلاصه اون هفته رو استراحت کردم و روز جمعه رفتم بیمارستان نجمیه و ساعت ۸ بستری شدم دردام بعد معاینه دکترم کم کم شروع شد قابل تحمل بود واقعااا.. . تا اینکه ساعت ۹نیم دیگه خیلی زیاد شد طوری که نمتوستن تحمل کنم بعد از معاینه به ۶ سانت رسید یه آمپول مسکن زدن فقط واسه چند دقیقه آروم شدم یهو دوباره شروع شد ولی این بار سر بچه کامل حس میشد داخل لگنم بعد دستم و گرفتم بردن داخل اتاق عمل و خلاصه با سه تا زور زیاد بچه به دنیا اومد 

دیگه بخیه و برش رو اصلا نفهمیدم