توروخدا بیاید ب من بگید چکار کنم ...پریودیم یه روز بود ک تموم شده بود ؛همیشه طبیعی جلوگیری می کردیم با اصرار شوشو اون شب رو جلوگیری نکردیم منم گفتم هنوز تخمک گذاری شروع نشده حتما باردار نمیشم.. .بنظرتون ممکنه باردار شم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند روز از تموم شدن پریودیت گذشته بود؟من فقط یه روز بود .آخه بعد ازیه هفته تخمک گذاری شروع میشه
درست فرداش.جالبیش اینه که کیت تخمک گذاری 14 ام سیکل زمان تخمک گذاریم رو نشون میداد.البته دکترم گفت ممکنه هرماه با ماه قبل فرق داشته باشه.ما چون دختر میخواسنیم بلافاصله بعد پری اقدام کردیم و بعدش تعطیل.که البته باردار شدم و پسر شد😁
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
بلافاصله بعد پری که معلومه دختر نمیشه باید یا قبلش یا تا سه یا دو روز بعد باشه
عزیزم قبلش که اصلا تخمکی نیس بارداری منتفیه.بعد پری هم تا 3 تا 4 روز قبل تخمک گذاری امکان دختر شدن هست.ولی نزدیک تخمک گذاری و تایم تخمک گذاری مستعد پسردار شدنه بدن
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢