2777
2789
عنوان

جلوگیری نکردم.... 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز از تموم شدن پریودیت گذشته بود؟من فقط یه روز بود .آخه بعد ازیه هفته تخمک گذاری شروع میشه

درست فرداش.جالبیش اینه که کیت تخمک گذاری 14 ام سیکل زمان تخمک گذاریم رو نشون میداد.البته دکترم گفت ممکنه هرماه با ماه قبل فرق داشته باشه.ما چون دختر میخواسنیم بلافاصله بعد پری اقدام کردیم و بعدش تعطیل.که البته باردار شدم و پسر شد😁

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
روده هام صدا میده نفاخ شده  هیچ چیز نفاخی هم نخوردم  اصلا هم علائم پریود ندارم 😢

منم علائم دارمگ.سوزش سر دل و دل درد....همش لرز میکنم....خداکنه باردار باشم😍😍😍

هیچی🥴🥴🥴

خب اگه واقعا بچه نمیخواین چرا یه روش مطمئن جلوگیری نمی کنین؟ الان باید اینقدر استرس بکشی یا بعدا بیای بگی ناخواسته حامله شدم حالا چی کار کنم🤨

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
درست فرداش.جالبیش اینه که کیت تخمک گذاری 14 ام سیکل زمان تخمک گذاریم رو نشون میداد.البته دکترم گفت م ...

بلافاصله بعد از تخمک گذازی که معلومه دختر نمیشه باید یا قبلش یا  تا سه یا دو روز بعد باشه

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات
منم علائم دارمگ.سوزش سر دل و دل درد....همش لرز میکنم....خداکنه باردار باشم😍😍😍

منم لرز میکنم دوشب هم سرگیجه داشتم.

ان شالله باردار باشی عزیزم 

اخه من دختر چندماهه دارم که شیرخشکش یا تحریم میشه یا با دلار بالاپایین میشه ..

بلافاصله بعد پری که معلومه دختر نمیشه باید یا قبلش یا  تا سه یا دو روز بعد باشه

عزیزم قبلش که اصلا تخمکی نیس بارداری منتفیه.بعد پری هم تا 3 تا 4 روز قبل تخمک گذاری امکان دختر شدن هست.ولی نزدیک تخمک گذاری و تایم تخمک گذاری مستعد پسردار شدنه بدن

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
پسرم یک سال و شش ماهشه واقعا نمیشه ...... 😢😢😢😢😢😢😢😢😢خدا کنه باردار نیستم

دخترمنم 8ماهشه

باز خوبه تااین بچت هم بدنیا بیاد پسرت بزرگتر میشه 😁

شوخی کردم ان شالله باردار نباشیم