سلام من تازه واردم ولی خیلی دوست داشتم سایتتونو و فقط میخوندم از امروز تصمیم گرفتم عضو شم و باهاتون دردا کنم چون خیلی تنهام و سرکارمم بعضی وقتا بیکاری اذیت میکنه من خودم با همشرم 19سال تفاوت سنی دارم
همسرم ده سال پیش اومد خواستگاریم بابام راضی نشد گفت فاصله سنیت زیاده و ایشون میخواست برا کاری بره آلمان ماهم قول دادیم بهم تا برگرده پای هم بمونیم بعد ده سال اومدن دوباره خواستگار بابام باز قبول نکرد حدود سه سال پیش تا بالخره چندماه پادرمیونی همه و اصرارای من و همسر موافقت بابا رو گرفتیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسرم ده سال پیش اومد خواستگاریم بابام راضی نشد گفت فاصله سنیت زیاده و ایشون میخواست برا کاری بره آل ...
چه خوب
خوشبخت باشید عزیزم
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷