2777
2789
عنوان

زايمان زودرس😰😱😢

323 بازدید | 24 پست

سلام دوستان كسي زايمان زودرس داشته؟علائمشو ميشه بگين؟

من ترشحات قهوه اي دارم كه همينجوري ميريزه مياد ببخشيدانقدر باز گفتم

البته دكتر بهم هر دوهفته امپول پروژسترون داده 

خيلي ميترسم زايمان زودرس داشته باشم

چن وقتته

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من علائمش رو نمی‌دونم.

ولی حتما جدی بگیر، پاشو برو بلوک زایمان بیمارستان.

شاید الان بتونن کاری برات انجام بدن.

خدایی نکرده پروسه زایمانت شروع نشه، خیلی زوده الان

من هشت ماهه زایمان کردم خیلی بده .. سعی کن مراعات کنی تا تاریخ تولد کامل شه ... بچه ای ک زود دنیا بی ...

اخه من ريداكتم كردم بچم ٤قلو بود دوتاشو باامپول پوچ كردن براهمين ميترسم

من 34 هفته 5 روز زایمان کردم ..بچه ام 1 ماه انآی سیو خوابید ...واقعا زجرکشیدم...خونریزی کردم شدید و 12 روز بیمارستان خوابیدم و آخر سرم زایمان کردم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من بیمارستان که بستری بودن خونریزی نداشتم ولی 3 بار لکه های قهوه ای داشتم که گفتن باید عمل کنی..

من خيلي لك قهوه اي دارم همينجوري ميريزه مياد ٣-٤دفعه در روز

بلوك زايمان براچي؟يني انقدر خطرناكه؟

موارد اورژانس توی بارداری میرن بلوک زایمان، اونجا با دکترا تماس میگیرن و هرکاری لازمه برات انجام میدن.

میخوای بری مطب دکتر؟

آره ترشح خونی خیلی خیلی باید جدی گرفته بشه.

برو دختر تا دیر نشده.