من هر رفتاری که از دید من نامناسب و اشتباهه از سمت خانواده همسرم؛ غرش رو به همسرم میزنم آخه اصلا نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم و نگم آخه بنده خدا همسرم چیکار کنه!!!!!!!!! شماها چطوری میتونید گلایه نکنید به همسرتون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
من فقط از کارای خودش گلایه میکنم.خانوادش به اون ربطی ندارن.
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
من بهش آروم میگم یه جورایی خودمو لوس میکنم میگم آره من از فلان حرف ناراحت شدم ولی خوب نمیتونم ترو بخاطر رفتار خوانوادت مواخذه کنم لطفا از این به بعد ازم دفاع کن و هر موقع هم ناراحت شم میام بهت میگم که صرفا بدونی قصدم این نیست که بگی چرا،میخوام فقط یکم آروم بشم چون نمیخوام تو جمع به کسی جواب بدم شخصیتم اینجوری نیست.من اینو امتحان کردم واقعا جواب داده