2777
2789
عنوان

بتای مثبت

246 بازدید | 15 پست

سلام خانوما 

من روز ۲۱ سیکلم هر چی بی بی میزاشتم هاله میفتاد رفتم آز بتا مشکوک بود ۱۵ بود عددش گفتن چون زود اومدی پایینه 

دیروز ک روز ۲۴ سیکلم بود رفتم تکرار کردم یدفه سده بود ۳۷۰

گفتن مثبته (من سیکلام ۲۸ روزس) ایا عدد بتا واسه روز ۲۴ سیکل خوبه ؟؟

دارو خوردی این ماه؟؟؟

احتمال زیاااد مثبته مبارکه😊😊

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بله عزیزم عالیه.مبارک بلشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم

مبارک باشه

انشاالله به سلامتی به دنیا بیاریش😍😍😍😍😍

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

بنظرم دقیقا روز موعدت از بده یه موقع تاثیر دارو نباشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
ی دونه  اچ سی جی زدم فقط که اونم ۱۴ روز قبلش بود ینی تاثیر دارو تا ۳۷۰ میرسونه بتا رو؟

من ای یو ای کردم جواب بتا مثبت کاذب بود ولی روز موعد منفی شد ان شالله که مال شما درسته البته مال من تیتر نبود بتا معمولی بود

من ای یو ای کردم جواب بتا مثبت کاذب بود ولی روز موعد منفی شد ان شالله که مال شما درسته البته مال من ...

برای من اول ۱۵ بود بعد ۳۷۰ برای شما چند بود؟