2777
2789
واااي پس حال منو ميفهمي اولين باره انجام دادي؟ دكتر به شوهرتم دارو داده؟ بعد عزيزم چه جوري از شوهرت ...

من دومین باره دفعه ی قبل سقط شد . اصلا نباید استرس داشته باشین . استرس خودش ناباروری میاره . 

شوهرت توی آزمایشگاه ببخشید با خود ا ر ض ایی اسپرمش رو میگیره . تا حالا آزمایش نداده؟ شوهر من که دقم داد تا نمونه بگیره از بس غر زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دومین باره دفعه ی قبل سقط شد . اصلا نباید استرس داشته باشین . استرس خودش ناباروری میاره .  ...

اخ گفتي يبار واسه ازمايش اسپرم اينكارو كرد كچلم كرد از بس غر زد اين سري ام  ديوونم كرده هي ميپرسه رواني شدما  بعد عزيزم شما بعدشم رابطه داشتين يا بايد به همين اكتفا كرد؟ اميدوارم  نتيجه بگيري يه ني ني سالم نه ماه ديگه تو بغلت باشه به حق امام حسين

خدايا شكرت بزرگيتو شكر

استرس نداشته باش موقع تزریق بدنت شل بگیر.مراقبت بعدش خیلی رعایت کن حتی اگر کسی داری تا دو هفته کار خونه نکن بیرون نرو تو ماشین تو دست اندازا بالا پایین نشی پله بالا پایین نکن.

استرس نداشته باش موقع تزریق بدنت شل بگیر.مراقبت بعدش خیلی رعایت کن حتی اگر کسی داری تا دو هفته کار خ ...

ممنونم عزيزم شما انجام دادي؟ يعني هيچ كاري نكنم؟ هفته ي بعدش عروسي خواهرمه اخه 😔😔😔😭😭

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
ممنونم عزيزم شما انجام دادي؟ يعني هيچ كاري نكنم؟ هفته ي بعدش عروسي خواهرمه اخه 😔😔😔😭😭

من یه اسنای نزدیک خیلی نزدیک انجام داد من مجردم.عروسی خواهرت 😕😕لابد میخای پاشی برقصی😕😕نمشد بعدش انجام میدادی 😕

سلام دوستان. بچه‌ها ببخشید همسرتون خودارضایی نکنن به هیچ وجه. علاوه بر اینکه گناه کبیره اس و حرامه ،از لحاظ پزشکی هم خیلی مضره.

بعضی آزمایشگاه ها اتاق مخصوص دارن میتونین شمام برید و با دست خودتون ارضاش کنید.

یا هم ظرف رو بگیرید و تو خونه انجام بدید و ب سرعت نمونه رو برسونین آزمایشگاه. فقط باید ده الی بیس دیقه برسونین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخ گفتي يبار واسه ازمايش اسپرم اينكارو كرد كچلم كرد از بس غر زد اين سري ام  ديوونم كرده هي ميپر ...

بعدش باید هر یک روز در میون رابطه داشت . 

مرسی عزیزم . ایشالا شما هم همین ماه نتیجه بگیری و نی نی داشته باشی تو دلت

سلام دوستان. بچه‌ها ببخشید همسرتون خودارضایی نکنن به هیچ وجه. علاوه بر اینکه گناه کبیره اس و حرامه ، ...

شوهر من به شدت از این کار بدش میاد منم روم نمیشد باهاش برم . از خونه تا آزمایشگاه هم ممکن بود خراب بشه نمونه . 

شوهر من به شدت از این کار بدش میاد منم روم نمیشد باهاش برم . از خونه تا آزمایشگاه هم ممکن بود خراب ب ...

اگه فاصله تون کم باشه مشکلی پیش نمیاد عزیزم. ما همیشه این کارو میکنیم. خودشون میگن تا فلان تایم باید برسونین.

ی بارم چون آزمایشگاه دور بود بهمون همون نزدیکی ی مسافرخانه پیدا کردیم و ساعتی اتاق گرفتیم زود همسرم برد داد نمونشو.

ان شاء الله همتون نتیجه بگیرید عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱