2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره میخواهید انجام بدید انشالله که خدا یه نی نی سالم وصالح بهت میده نگران نباش خدا کمکت میکنه

اره عزيزم اولين باره  اينقد ناراحتمو استرس دارم برام دعا كن عزيزم

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
خودتو سفت نکن . بعدش هم تا چند روز استراحت داشته باش . تا موقع آزمایش خون هم اصلا پیاده روی نکن

مرسي خوشگلم فقط اينكه استراحتم چطوري باشه؟ شما انجام دادي

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
مرسي خوشگلم فقط اينكه استراحتم چطوري باشه؟ شما انجام دادي

من چهارشنبه انجام دادم . تا امروزم دست به سیاه و سفید نزدم . از فردا میخوام یه سری کارای سبک خونه رو انجام بدم . 

من چهارشنبه انجام دادم . تا امروزم دست به سیاه و سفید نزدم . از فردا میخوام یه سری کارای سبک خونه رو ...

واااي پس حال منو ميفهمي اولين باره انجام دادي؟ دكتر به شوهرتم دارو داده؟ بعد عزيزم چه جوري از شوهرت اسپرم گرفتن شوهر من ديوونم كرده اينقد استرس داره كه چه جوري بايد اسپرم بده

خدايا شكرت بزرگيتو شكر