2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟

بله . 

برای وصول چک برگشتی در هنگام مراجعه به دادگاه از مالباخته کلی هزینه و پول تمبر می گیرن ( یک درصدی از مبلغ چک )

ولی واسه مهریه این مراحل و کاغذبازیها رو نداره .

حتی اگر کسی ورشکسته باشه و زنش مهریه رو مطالبه کنه قبل از پول مالباختگان اول مهریه خانم رو صاف می کنن .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
هردو سند لازم الاجراست

من از یک بنده خدایی نوشته داشتم که 472 میلیون و 300 هزار تومن ازش طلبکارم . شاهد هم امضا کرده بود .

3 سال پیش که رفتم دادگاه اگر اشتباه نکنم 16 میلیون یا 18 میلیون تومن هزینه دادرسی اولش از من گرفتن .

و هنوز پولم وصول نشده .

اما تا جایی که من اطلاع دارم خانم از پرداخت این هزینه برای مطالبه ی مهریه ش معاف هست .

من از یک بنده خدایی نوشته داشتم که 472 میلیون و 300 هزار تومن ازش طلبکارم . شاهد هم امضا کرده بود . ...

روند وصول و دادرسی متفاوت هست ، 

بله زوجه را میشه طی دادخواست و مدارکی از هزینه دادرسی معاف کرد

Coadjture......
روند وصول و دادرسی متفاوت هست ،  بله زوجه را میشه طی دادخواست و مدارکی از هزینه دادرسی معاف کر ...

من شنیدم که خانم کافیه به اجرائیات ثبت مراجعه کنه و اموال همسر یا حساب بانکی معرفی کنه .
هزینه ی دادرسی پس از وصول مهریه از خود مرد گرفته میشه .

من شنیدم که خانم کافیه به اجرائیات ثبت مراجعه کنه و اموال همسر یا حساب بانکی معرفی کنه . هزینه ی داد ...

بله توقیف اموال ، اگر زوج مال دار باشه راحت میشه مهریه را وصول کرد

بله طی دادخواست مطالبه کلیه ی هزینه های دادرسی داده میشه ، حتی حق الوکاله وکیل

Coadjture......