2777
2789
عنوان

واقعا باخودشون چی فک میکنن

276 بازدید | 30 پست

خانواده همسر و خواهرشوهرم دعوتمون بودن،من اخرین نفر بودم ک میخواستم بشینم

صدای همسرم اومد ک میگف بابا من همش جا خالی میکنم کنارم واسه هانیه شما همش باز میاین کنار من(همراه خنده)

مادرشوهرم گفتن حالا تنها غذا بخوره نمیشه؟شوهرم گف نه نمیشه

بعد مادرشوهرم گفتن اینکه غذا پخته دلیل نمیشه بخوره هم(بعدش هم خندید)  

یا مثلا سرسفره یه بار دیگه تندی رفت کنار شوهرم نشست گف حالا یبارم من کنار پسرم بشینم

درک نمیکنم این رفتارارو،خب بشین عزیزم کنار پسرت من ک کاری ندارم 

اینا گوشه ای از نمایش هاشه البته خداییش زن بدی نیست ولی بعضی وقتا کارای عجیب میکنه:|

منم ادمی نیستم جواب بدم کلا مشکلم همینه میترسم از حرف زدن و اینکه حرف دلمو بگم

حالت هرکی میخواد باشه شوهرم،مادر و پدر و....

راهنمایی کنین

ببینم یعنی مادرشوهرت گفت چون تو غذا پختی نباید بخوری.. 

یعنی چ نمیفهمم؟ 

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخیه دیگ چ حساسی

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

حساس نشو

ب شوهرت بگو از اين لوس بازيا جلوشون در نياره ك اونا حس مالكيتشون خدشه دار نشه

بنده خدا ميخاد بفهمونه اول پسر من بوده 

توجه پسرت ميخاد پسرش بهتر هست حساسشون نكنه با اين حرفا 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بزار بشینه دلش خو ش بشه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))