2777
2789

من تلگ رام طلایی وصل کردم.وقتی وارد تلگ رام میشم میزنه در حال اتصال به پروکسی.یعنی چی؟

خیلی طول میکشه تا وصل بشه.چکار باید کنم؟

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار
فک کنم دیشب همه تل ها غیر معتبر غیر فعال شدن و واسه استفاده از طلایی باید پ ر و ک س ی  بسازی

چه جوری؟

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تل.گرام اصلیه رو نصب کن با فیل.تر شکن برو

اخه گفتم بدون ف یلتر شکن راحتتره.اینم اینجوری شد که

وقتی از طلایی استفاده میکنی فیلت ر شکنت باید خاموش باشه و اینکه اولش کمی طول میکشه بعد درست میشه

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
وقتی از طلایی استفاده میکنی فیلت ر شکنت باید خاموش باشه و اینکه اولش کمی طول میکشه بعد درست میشه

فی لتر شکن ندارم اصلا.یعنی چون تازه نصب کردم اینجوریه؟

فی لتر شکن ندارم اصلا.یعنی چون تازه نصب کردم اینجوریه؟

اره برای من اولین بار نیم ساعت طول کشید وصل بشه

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤