مادرشوهرم دوماه پیش پیش یه خانم دکتری عمل لیپوماتیک ب ا س ن و شکم انجام داده بود.پریروز من باهاش رفتم که ب ا س نش رو ترمیم کنه.از قضا دستیار دکتره اون روز مرد بود و گفتن حتما همون باید انجام بده.مادرشوهرمم پیش همون انجام داد.خانواده ما مذهبی هستن و اصلا چنین کاری پیش دکتر مرد براشون قابل هضم نیس اونم ب ا س ن!منم وقتی رفتم خونه برای شوهرم تعریف کردم که دکتر مرد بود.شوهرم عصبی شد و زنگ زد خونه مامانش داد و بیداد که چرا اینکارو کردی.پدرشوهرمم فهمید و کلی با مادرشوهرم دعوا کرده بود.حالا بعد دوروز شوهرم زنگ زد مامانش و گفت کاریه که شده اشکال نداره ولی من با مادرشوهرم هنوز حرف نزدم.به نظرتون حق داره کینه ازم به دل بگیره؟کار اشتباهی کردم؟باید معذرت خواهی کنم؟شوهرم که میگه کارت درست بود و عذرخواهی لازم نیس
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی
من اگه جای شما بودم با مادرشوهرم حرف میزدم و ازش معذرت میخواستم
حتما تو دلش از دست شما دلخوره
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
حالا لازم نیست بخای مخصوصا بهش زنگ بزنی یا بری ببینیش ولی خب تو اولین فرصت که دیدیش اگه دلخور بود بگو قصدم این نبود که شما رو خراب کنم پسرت از زیر زبونم کشید!
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
کارت خیلی بد بودی واقعا هضمش برام سخته عین بچه ها که چقولی میگنن شدی خب میدونی همسرت حساسه چرا گفتی با این کارت مادرشوهرت تا اخر عمر بهت اعتماد نداره والا حقم داره در کل گند زدی گلم من باشم باعرض معذرت از جشمم کامل میفتی
خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم بذار تو دستام دوستت دارم پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
اوووف مادرشوهر من اگه بود😥😥😥البته واسه من سینشو هم کرده
با شوهرت اوکی شدید؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
عذر میخواما ولی مگه فضول بودی؟خوب بنده خدا تو رو محرم خودش دونسته با هم رفتید بعد اینجوری آبروش رو بردی؟
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣