مادرشوهرم دوماه پیش پیش یه خانم دکتری عمل لیپوماتیک ب ا س ن و شکم انجام داده بود.پریروز من باهاش رفتم که ب ا س نش رو ترمیم کنه.از قضا دستیار دکتره اون روز مرد بود و گفتن حتما همون باید انجام بده.مادرشوهرمم پیش همون انجام داد.خانواده ما مذهبی هستن و اصلا چنین کاری پیش دکتر مرد براشون قابل هضم نیس اونم ب ا س ن!منم وقتی رفتم خونه برای شوهرم تعریف کردم که دکتر مرد بود.شوهرم عصبی شد و زنگ زد خونه مامانش داد و بیداد که چرا اینکارو کردی.پدرشوهرمم فهمید و کلی با مادرشوهرم دعوا کرده بود.حالا بعد دوروز شوهرم زنگ زد مامانش و گفت کاریه که شده اشکال نداره ولی من با مادرشوهرم هنوز حرف نزدم.به نظرتون حق داره کینه ازم به دل بگیره؟کار اشتباهی کردم؟باید معذرت خواهی کنم؟شوهرم که میگه کارت درست بود و عذرخواهی لازم نیس
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه کار بدی کردی؟ حالا هر چی بوده شما نباید چغلیشو می کردی. به هرحال باید رازش رو حفظ می کردی. الان پیش شوهرت عزیز شدی؟
"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کردهام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحتهای خشک و خالی نمیشود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار میکند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
سلام خانما مشاور هستم ....مشاور ازدواج طلاق روابط زناشویی و عاطفی«مشاور خانواده»اگه کسی رو میشناسید که میدونید نیاز به مشاور داره ای دی من رو بهش بدید لطفا تا شما هم در ثواب حل شدن مشکلات شریک بشید ممنونم