سلام جون جونیا .دوس دارم شیر برنج درس کنم مث همونی که از بیرون میخریم .الان برنج نیم ثون گرفتم خیلی ریزه گف مخصوص شیر برنجه .چطور درس کنم نو نت گفته کلاب و شکر اضاف کنم اونم خییییلی زیاد در صورتی که اونی که میخریم اینطور نیس نه شیرینیش نه بوش .
عزیزم من برنج و خیس میکنم چندساعت بعد با شیر میپزم اینقدر که لعاب دارشه آخرش بهش به اندازه ای که میخوام شکر و گلاب میزنم موقع خاموش کردنم یه قاشق خامه میریزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برنج میشورم . با شیر دو سه ساعتی نم میزارم. بعد باهمون شیر میجوشونم کم کم بهش شیر اضافه میکنم شکر میریزم گلاب هل میریزم میزارم بجوشه ولی خشک نشه آخر سر زیره سبز میریزم خیلی خوش مزه میشه