2777
2789
عنوان

بیاین ی چیز خوب بگم بهتون😁

209 بازدید | 29 پست

سلام آبجیاااااااام 

بیاین واستون زیارت عاشورا بخونم 

هرکی خاس بگه تا اسمشو بنویسم و ب نیت هر کی ی دونه زیارت بخونم 

شاید چن روز طول بکشه تا واسه همتون بخونم ولی قول میدم بخونم 

لایکتون میکنم و اسمتونو یاداشت میکنم😘😘😍

فقط برام دعا کنید همین 😻❤

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤

برام بخون دعات میکنم یه تسبیح صلوات میفرستم واست

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

برا من بخوووون خانمی 

من مسیر کوچه علی چپ را خوب بلد شده ام : نه بحث میکنم ؛ نه منت میکشم ؛ نه تسلیم میشوم ؛ سرم را پایین می اندازم و کار خودم را میکنم !  اگر ببینم جایی به شخصیت و ارزشم توهین می شود بدون هیچ  حرف و کنایه ای کنار میکشم . دیگر حتی به رفتارهای دیگران ذره ای اعتنا نمیکنم دلیلی ندارد برای اشتباهات و خطاهای آنها آرامش من خراب شود .. به درک که چه فکری راجع به من می کنند فکر آنها مرا خوشبخت نمیکند من برای چیزهایی که به من مربوط نیست وقتم را هدر نمی دهم . "زمان" و " افکار "من با ارزش ترین داشته های من در زندگیست به هیچ قیمتی از آنها نخواهم گذشت .. من نیامده ام بحث کنم ؛ حرص بخورم .. من به این جهان آمده ام که شاد و قدرتمند باشم ؛ من نیامده ام" غصه ی بی لیاقتی دیگران را بخورم ..."

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای حال دل خراب منم بخون

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

به نیت دلم بخوووووووون . اسم کاربریمو بگو .‌ممنون میشم

من مسیر کوچه علی چپ را خوب بلد شده ام : نه بحث میکنم ؛ نه منت میکشم ؛ نه تسلیم میشوم ؛ سرم را پایین می اندازم و کار خودم را میکنم !  اگر ببینم جایی به شخصیت و ارزشم توهین می شود بدون هیچ  حرف و کنایه ای کنار میکشم . دیگر حتی به رفتارهای دیگران ذره ای اعتنا نمیکنم دلیلی ندارد برای اشتباهات و خطاهای آنها آرامش من خراب شود .. به درک که چه فکری راجع به من می کنند فکر آنها مرا خوشبخت نمیکند من برای چیزهایی که به من مربوط نیست وقتم را هدر نمی دهم . "زمان" و " افکار "من با ارزش ترین داشته های من در زندگیست به هیچ قیمتی از آنها نخواهم گذشت .. من نیامده ام بحث کنم ؛ حرص بخورم .. من به این جهان آمده ام که شاد و قدرتمند باشم ؛ من نیامده ام" غصه ی بی لیاقتی دیگران را بخورم ..."

استارتر جان 

بی زحمت برای منم بخون 

خیلی حالم خرابه 

دعا کنید آرامش برگرده به زندگیم 

دعا کن حاجت بگیرم 

اسمم نیلوفر سادات هست 

به نیت گشایش در زندگیم 

منم برات صلوات میفرستم 

مرسی یه دنیا 

خواهش ميكنم من  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه