2777
2789

8 سال ازدواج کردم. بچه دار نشدم تا الان. خدا نخواسته. حکمتشم فهمیدمو شکرش میکنم. زندگی زناشوییم داره خراب میشه. خسته شدم. من و همسرم به شدت از هم دور و نسبت به هم بی اعتماد شدیم. نمیخوام کامل مسایلمو بازگو کنم. فقط ازتون کمک میخوام. اگه تجربه ی یه روانشناس یا مشاور خانواده عالی رو دارید که مطمینید میتونه بهترین راهنما باشه برای من و همسرم معرفی کنید. دلمون میخواد زندگیمونو نجات بدیم اما نیاز به کمک یه مشاور واقعا درست درمون داریم. ممنونم عزیزان

جز خدا به هیچکس امید نبستم تابحال. ایمان دارم هر تاریکی تو زندگیم پیش میاد، قراره بعدش یه طلوع زیبا داشته باشه. از خودشم میخوام هرموقع صلاح دونست آرزوی مادرشدنمو برآورده کنه.
اگه واقعا دلت میخواد زندگیتو سروسامون بدی برو مشاوره اینجا دردی ازت دوا نمیشه

خب ایشونم از مامیخاست یه مشاوره بهش راهنمایی کنیم

من خیلی خاصم میدونم عشقیم واسه خودمم خیلی جیگرمم لپمم سوراخه بهله اینجوریاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری الان؟ یا بارداری؟

نه بچه ندارم خداروشکر

جز خدا به هیچکس امید نبستم تابحال. ایمان دارم هر تاریکی تو زندگیم پیش میاد، قراره بعدش یه طلوع زیبا داشته باشه. از خودشم میخوام هرموقع صلاح دونست آرزوی مادرشدنمو برآورده کنه.
چی شده که شما نسبت به هم سرد شدین ؟ بخاطر بچه است یا مسایل دیگه ؟

مشکلات زیادی پیش اومده تو زندگیمون. شاید بچه هم تاثیرگذار باشه. ولی مشکلاتمون ریشه ایه. میخوام یه مشاور حلش کنه واسمون ولی هرجا میرم مزخرفن واقعا

نه بچه ندارم خداروشکر

خب پرس و ج کن تو شهرتون یه مشاور برید باهم.من نمیشناسم ولی بنظرم مشاورای اقا بهترن برا زوج درمانی.ایشالا هرچی صلاحته پیش بیاد برات

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

دوستم خودت چه جور ادمی هستی از لحاط اعتقادی .من خودم مساوره با دیدگاه مذهبی رو بیشتر از غربی میپسندم و مشاوره اقای شهاب مرادی ،توی بزرگراه رسالت زندگی بهتر . .

خدایا شکرت 
دوستم خودت چه جور ادمی هستی از لحاط اعتقادی .من خودم مساوره با دیدگاه مذهبی رو بیشتر از غربی میپسندم ...

آدم بی اعتقادی نیستم. اما فکر میکنم پیش یه مشاور خانواده ام باید برم.

خب پرس و ج کن تو شهرتون یه مشاور برید باهم.من نمیشناسم ولی بنظرم مشاورای اقا بهترن برا زوج درمانی.ای ...

تهرانم. گفتم شاید کسی یه مشاور خوب بشناسه و مطمین تر برم پیشش

دوستم خودت چه جور ادمی هستی از لحاط اعتقادی .من خودم مساوره با دیدگاه مذهبی رو بیشتر از غربی میپسندم ...

شما ایشونو میشناسید؟ بنظرتون واقعا خوبن؟ چون چندجا رفتم فقط پول الکی گرفتن. اگر که واقعا اعتماد دارید بهشون منم شانسمو امتحان کنم.ممنون عزیزم

خب مشادره خانواده هستن دیگه .😐😐😐

اولش فکر کردم گفتید مشاور مذهبیه. شرمنده گلم

شما ایشونو میشناسید؟ بنظرتون واقعا خوبن؟ چون چندجا رفتم فقط پول الکی گرفتن. اگر که واقعا اعتماد داری ...

ایشون که خودشون ادم معروف و کار درستی هستن . من قبولشون دارم .

خدایا شکرت 
ایشون که خودشون ادم معروف و کار درستی هستن . من قبولشون دارم .

واقعا؟ ممنون بابت معرفی عزیزم. حتما تماس میگیرم باهاشون. اگه کمکم کنن یه عمر دعاتون میکنم. اتفاقا به محل زندگی منم نزدیکن