2777
2789
عنوان

آزمون شهری چندمین بار قبول شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 27 پست

ایین نامه جفتشو  اولین بار

شهر چهارم 😂😂😂😂😂😂😂

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون افسر؟؟ دفعه سوم.منم خیلی هول میکردم انگار که چه کار سختیه نباید دفعه اول قبول شم.با اینکه انقد ...

من امروز انقدر هول بودم ماشینو روشن نکرده بودم پامو گذاشتم رو گاز میگم چرا نمیره پس .افسرم هیچی نمیگفت خودم یهو دیدم ماشین خاموشه😧

کاش دلها در چهره ها بود ...
من امروز انقدر هول بودم ماشینو روشن نکرده بودم پامو گذاشتم رو گاز میگم چرا نمیره پس .افسرم هیچی نمیگ ...

۱ساعت قبل رفتن به امتحان یدونه پرانول ۱۰ بخور استرس نداشته باشی.البته اگه استرس داری نداری نخور من آدم بیخیالی هستم میخوردم هر۴بار خوردم ازبیخیالیم رد شدم بار پنجم قرص نخوردم استرس مفید داشتم یکم قبول شدم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
من امروز انقدر هول بودم ماشینو روشن نکرده بودم پامو گذاشتم رو گاز میگم چرا نمیره پس .افسرم هیچی نمیگ ...

آخی😅دفعه بعد قبولی شک نکن 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

من بار سوم همه چی اوکی بود بعد افسر گفت بزن کنار قشنگ چهل و پنج پارک کردم باخودم گفتم الان میگه قبولی گفت :متوجه نشدی این همه وقته با ترمز دستی بالا حرکت میکنی؟

افسر؛😏

من😩😫😱😭😭😭😭😭

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

اینکارارو حتما بکن

صبحانه حتما بخور ،شب قبلش زود بخواب ، با خودت چندتا شکلات ببر ، صبح هم حتما دستشویی برو یه نفر سر همین دستشویی عجله عجله اومد پارک کنه پیاده شه رد شد😐

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
اینکارارو حتما بکن صبحانه حتما بخور ،شب قبلش زود بخواب ، با خودت چندتا شکلات ببر ، صبح هم حتما دستش ...

از 7 صبح یه جا جمع میشیم . من ساعت 12 نوبتم شد😐 

منم این بار دو سری اولو رد شدم خدا کنه سری بعد بتونم قبول شم. من اصلا استرس ندارم اشغال افسرده صفه کلاج نداره اصلا ماشینش اسمون تا زمین با ماشین مربیم فرق میکنه. برای مربیم من نمیتونسم اروم کلاج رو بیارم بالا هی خاموش میشد ولی برای این هرچیییییی میارم بالا و گاز میدم نمیره. عوضیا عمدا اینطور کردن ک هی ردمون کنن. این مشگلو اکثرمون داشتیم....

اما مربیم میگفت چندوقتیه گفتن ب افسرا ک خیلی سخت بگیرید و بار اول سعی کنید قبول نکنید و.........

منم این بار دو سری اولو رد شدم خدا کنه سری بعد بتونم قبول شم. من اصلا استرس ندارم اشغال افسرده صفه ک ...

ماشین امروز ما هم یهو خاموش میشد .. من همینجوری خوب میرونم موقع امتحان هول میشم