2777
2789
عنوان

سرگیجه

2982 بازدید | 16 پست

خانوما دو روزه سرگیجه شدید دارم حتی موقع نشستن هم سرگیجه دارم ،همش دراز کشیدم

دکتر هم رفتم فشارم خوب بود ، 1 امپول تقویتی زد و قرص ضد سرگیجه داد

کسی بوده اینطور شده باشه؟ دلیلش چی میتونه باشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو که خوبی گلم . من مثل یه حمله یک دفعه میاد و تا ۳ یا ۴ روز هم خوب نمیشه . وقتی هم میاد به حدی شدیده که حتی وقتی دراز کشیدم و چشام بسته است هم انگار دارم میوفتم و کل دنیا میچرخه و اینقدر بالا میارم که حد نداره . عکس و سی تی اسکن و ام آر ای و نوار گوش و شنوایی سنجی و تست منییر و.... همه چی گرفتم و مشکلی ندارم . بیشتر منشاش عصبی هست و وقتی شدیداعصبی میشم یا استرس میگیرم این حالت میاد . دکتر فقط بهم ب کمپلکس داده با بتاهیستین . فقط باید اعصابم آروم باشه همین

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
نه ماله گوشم نیست مطمئنم

لزوما با دردگوش همراه نیستا. اتفاقا اصلا درد و اینا نداره. تعادل مایع گوش میانی که بهم بریزه سرگیجه و حالت تهوع میگیری. هیچ علائمی هم نداره. هزارتا دکتر دیگه میری برا سرگیجه میبینی هیچ تاثیری نداره بعد آخرش میفهمی از گوش بوده یه وقت.

لزوما با دردگوش همراه نیستا. اتفاقا اصلا درد و اینا نداره. تعادل مایع گوش میانی که بهم بریزه سرگیجه ...

اره میدونم اینو یکی از نزدیکانم این مشکلو داشت ولی ماله من فرق داره حالاتم

تصادف و ضربه و اینا هم نداشتم

شما میگرن هم دارید؟

نه ولی سینوزیت دارم که ربطی به سرگیجه ام نداره . ولی اگه یه کم بدنم ضعیف بشه سریع سرگیجه میگیرم 😣

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
نه ولی سینوزیت دارم که ربطی به سرگیجه ام نداره . ولی اگه یه کم بدنم ضعیف بشه سریع سرگیجه میگیرم 😣

انشالله که بهتر میشید

من تا به حال اینطور نشده بودم فشار عصبی هم نداشتم این چند روزه

دقیقا منم دیروز تا چشمامو میبستم احساس میکردم تو ماشین لباس شوییم داره میتابه😥

استرس تشدیدش میکنه. نمک هم کم مصرف کن احتمالا بهتر میشی. به خاطر تعادل مایع گوش

نه کاملا از لحاظ گوش چک شدم و مشکوک به منیر بودم که خداروشکر تستهای گوش و نوار عصب گوشم و.... خوب بود و مشکلم از گوش نیست . مشکل عصبی هست . یه مدت پرهیز پزشکی داشتم بخاطر گوشم حتی نباید کفش بنددار میپوشیدم که سرم خم نشه ، از پله بالا پایین نرم و... خیلی بده 😣 خدا نصیب هیچکس نکن این درد رو