2777
2789
عنوان

اگر شوهر شما اين مدلي باشه به بچه دار شدن فكر ميكنيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 37 پست

بچه دار بشی یا مشغول بچه و سرگرم اون میشه از گوشی میاد بیرون یا درگیر گوشی میمونه و بچه همیشه آویزون تو.حالا کدوم میشه نمی‌دونم ولی اگه وقت بچه دار شدن و هر دو میخواهید شرط بزار که باید کمک حالم باشی و خودتو بنداز اساسی تا عادت کنه به پرستاری و مراقبت از تو بچه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت درست مثل منه اما من مجردم.ممکنه کمبود ویتامین داشته باشه تنبل نباشه از بیرون همه اینجوری قضاوت میکنن من حالا تحرک دارم دیگه اونموقع حتی نمیتونستم سرپا وایستم جونم درمیومد تو نت خوندم دیدم از علائم کمبود ویتامین دی هس رفتم ازمایش دادم نرمال ویتامین دی باید از۳۰تا۱۰۰ باشه مال من زیر ۱۰ بود یه مدت قرص خریدم خوردم تنبلیم درست شد

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

سلام عزیزم شوهرمنم وابستس ب گوشی،منم‌هی بهش میگم ودعوامیکنم ولی موگوش شنوااااایه اقدام جدی بکن روراس باش صحبت کن بگو اگه خودتودرس نکنی بچه بی بچه،اولش بامحبت شروع کن بعدبادمپایییییی

چطوری پول درمیاره؟؟؟😨

كار ميكنه،تايمي كه خونه هست رو منظورمه

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

همسر منم تنبله، همش سرش تو گوشی و لپ تاپِ. یا پای تلویزیون. از ورزش هم خوشش نمیاد. ولی شغلش پژوهشگره، با همین پای لپ تاپ بودن درآمد خیلی خوبی داره، من خیلی بهش گیر میدادم به خاطر تنبلی ولی الان کنار اومدم. و میگم اونم انسانها و حق داره جوری که میخواد زندگی کنه. الان دخترم ۴ ماهشه باباش اونقدر ی که فکر میکردم درباره بچه تنبل نیست از بس که عاشقشه.

چندسالتونه و چند ساله ازدواج كردين؟خوب شوهرت به جز تنبلي مشكل ديگه اي نداره؟روابطت باهاش خوبه؟مشكل م ...

من سي و سه،شوهرم سي و پنج،نه مشكلِ ديگه اي نداره خداروشكر.خونه و ماشين داريم،ولي خوب قسط و قرض هم داريم،تنبلي خيلي بده،اعتياد به گوشي هم كه افتضاح😞

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

این تنبلی و بی تحرکی و وابستگی به گوشی از علایم افسردگی هم میتونه باشه اول مشکل شوهرت باید تشخیص داده شه بعد درمان میشه راحت میشین

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

ما زن ها تو خونه اونقدرم کار نداریم 

مردها دوست دارن میان خونه دراز بکشن و از اون وقت شون حسابی استفاده کنن واسه استراحت کردن 

الکی خودمون و فقط اذیت میکنیم با گیر دادن اونها هم عوض نمیشن 

ول کن مگه چیکار به تو داره دلش به گوشیش خوشه باهات یه سره بجنگه که بدتره

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
پس چي مشكله؟به خدا خيلي عذاب آوره😞

وابستگی به گوشی که حل شدنیه

فکر کن شوهرت وابسته به خانوادش بود اون وقت میخواستی چیکار کنی فکر کنم منت پدرشوهر بالاسرت بود که تو خونش نشستی اون وقت میخواستی چیکار کنی فکر کن حتی یه مسافرت دو نفره نمیتونی با شوهرت بری همش باید دنبال خانوادش باشی و اگه نری همه باهات بد میشن اینا مشکله عزیزم

باهاش جدی برخورد کن خوب اینجوری ک نمیشه کار واسش بتراش بگو دستم درد می‌کنه پاشو جارو برقی بزن

واي ي چيزو صد بار بايد تكرار كنم تا توجه كنه،بهش تا حالا خيلي ازين كارا گفتم،انقدر توجه نكرده تا خودم انجام دادم