2777
2789

همسرم در كل بد نيست،ولي تنبله😑انگار هنوز بچه ي خونه ي باباشه.وقتي كه خونه اس تمامِ وقت دراز كش جلوي تلويزيونه و سرش توو گوشيه،شب تا دو بيدار فقط توو گوشيه،صبح از خواب بيدار ميشه اول ميره سراغ گوشي.البته اهل چت كردن نيست،و كاملا ميدونم كه چكار ميكنه.پس مشكلم اين نيست كه داره كج ميره ،مشكلم وابستگيِ بيش از حدش ب گوشيه.هر قدر بهش ميگم بابا حدي داره،زندگيت فقط شده گوشي ب خرجش نميره،اهل تحرك نيست،سالِ قبل اقدام كرديم براي بچه نشد،رفت ازمايش داد ضعيف بود،حتي ب خاطرِ سلامتيشم تحرك نميكنه،ديگه خسته شدم.نميخوام بچه دار بشم با اين وضع.چون ميدونم نه كمكم ميكنه نه خودشو درست ميكنه😔

ببخشيد طولاني شد😢

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

هنوز به بلوغ بچه دار شدن نرسیده

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اینجوری نگو تشویقش کن بره دنبال درمانش 

بازم خدارو شکر کن شوهرت دنبال زن های مردم و اعتیاد و هزارتا داستان دیگه نیست 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
عزیزم آخه این مشکله😑😑😑😑😑

پس چي مشكله؟به خدا خيلي عذاب آوره😞

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

کلا 

با این اوضاع و احوال جامعه و

بعضی مردم بافرهنگ و با شخصیت و مودب و مهربان جامعه

انگیزه و قصد  فرزند آوری ندارم ....😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چندسالتونه و چند ساله ازدواج كردين؟خوب شوهرت به جز تنبلي مشكل ديگه اي نداره؟روابطت باهاش خوبه؟مشكل مالي نداري؟

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
یعنی سرکار هم نمیره؟؟؟

چرا كار ميكنه،منظورم تايمي هست كه توو خونه ميمونه