2777
2789

من حدود دوماه پیش واس جهیزیم یخچال الکترواستیل خریدم(2قلو)

بعدخریدم چندین بار شنیدم که صداشون زیاده و خوب نیستن

خانومایی که از الکترواستیل استفاده کردن لطفا بیان نظراشونو بگن

واقعا ناراحت شدم اینجوری شنیدم

بااین وضع گرونی هم که دیگه یخچال خارجی خریدن سخته

من 2ماه پیش اینا بود خریدم 7 و خورده ای

الان شدن 10 تومن

😥😥😥😥

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم

اوایل خوب بود زیاد مشخص نبود صداشون

اما الان یخورده صدا میده

اما نه زیاد چون ۲۰ دقیقه کار میکنن ۲۰ دقیقه هم خاموشن دیگه😁

شبا یخورده معلومه صداشون

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منم دارم اوایل خوب بود زیاد مشخص نبود صداشون اما الان یخورده صدا میده اما نه زیاد چون ۲۰ دقیقه کا ...

بعد چند وقت ایراداش مشخص شد؟

صداش به نسبت بقیه یخچالا واقعا به چشم میخوره؟؟؟

عکسشو گذاشتم😧

برا تو از این جدیداس مطمعنم از برای من بهتره 

من ۳ تومن خریده بودم یخچالمو الان ۷ تومنه🤨🤨🤨🤨🤨😐😐😐😐😐 برا من اینه من که راضیم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

والا یکی از دوستامون ساید سامسونگ گرفته بود ۳ ساله پیش ۷ تومن پول داده بود انقد صدا داشت زنگ زدن نمایندگی درست نشد اخرشم فروختن رفت 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
بعد چند وقت ایراداش مشخص شد؟ صداش به نسبت بقیه یخچالا واقعا به چشم میخوره؟؟؟

یه سال

نه بابا فقط شبا که همه جا ساکته😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
والا یکی از دوستامون ساید سامسونگ گرفته بود ۳ ساله پیش ۷ تومن پول داده بود انقد صدا داشت زنگ زدن نما ...

شما چندوقته از یخچالتون استفاده میکنین؟

و اینکه صداش در مقایسه با بقیه یخچالا واقعا به چشم میاد که میگن صداش زیاده؟؟؟