سلام کسی هست ک باردار بوده و ب دلیل بیماری خودش زودتر درخواست زایمان کنه؟من ماه هشت هستم وسواس شدید دارم ولی نمیتونم دارو مصرف کنم واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده میتونم بگم سزارین کنن زودتر بچه دنیا بیاد تا بتونم دارو بخورم
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه گناه داره دختر خوب،تو انسان کامل تحملت مسلما بیشتر به نوزاد نارس هست،همه آرزوشونه نه ماه تموم بچه دنیا بیاد اونوقت شما میخوای زودتر بیاریش بیرون!!!!!!
خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
ببین شما که بیماری خوب حتماً دکترت رو در جریان گذاشتی دیگه اگه تشخیص بده که بیمارتون برای ادامه بارداری خطر داره خوب زودتر زایمان رو انجام میده اگه نه تحت نظر دکترت میتونی تا آخر ادامه بدی