2777
2789
عنوان

زایمان

144 بازدید | 19 پست

سلام کسی هست ک باردار بوده و ب دلیل بیماری خودش زودتر درخواست زایمان کنه؟من ماه هشت هستم وسواس شدید دارم ولی نمیتونم دارو مصرف کنم واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده میتونم بگم سزارین کنن زودتر بچه دنیا بیاد تا بتونم دارو بخورم

هشت ماهه خطرناکه ی ماه دیگه صبرکن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

عزیزم ونش اگه کمه تحمل کن یکی دو هفته 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت نظر باش

بچه زودتر دنیا بیاد مشکلات داره 

داروهایه مجاز هست تا تحمل کنی بقیه راه رو

برو دکتر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه گناه داره دختر خوب،تو انسان کامل تحملت مسلما بیشتر به نوزاد نارس هست،همه آرزوشونه نه ماه تموم بچه دنیا بیاد اونوقت شما میخوای زودتر بیاریش بیرون!!!!!!

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

ببین شما که بیماری خوب حتماً دکترت رو در جریان گذاشتی دیگه اگه تشخیص بده که بیمارتون برای ادامه بارداری خطر داره خوب زودتر زایمان رو انجام میده اگه نه تحت نظر دکترت میتونی تا آخر ادامه بدی

بچه گناه داره دختر خوب،تو انسان کامل تحملت مسلما بیشتر به نوزاد نارس هست،همه آرزوشونه نه ماه تموم بچ ...

چیکار کنم اعصابم خیلی داغونه از صبح بخدا فقط ناهار درست کردم و خونه رو یه ذره جمع کردم هیچ کاری نمیتونم بکنم غذا هم نمیخورم

چیکار کنم اعصابم خیلی داغونه از صبح بخدا فقط ناهار درست کردم و خونه رو یه ذره جمع کردم هیچ کاری نمیت ...

خب کار هات رو با همسرت تقسیم کن،هر سختی رو به جون بخر برای اون عزیزه توی دلت ❤️ غذا دیگه چرا نمیخوری؟به وسواس ربط داره اونم؟ 😔

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
خب کار هات رو با همسرت تقسیم کن،هر سختی رو به جون بخر برای اون عزیزه توی دلت ❤️ غذا دیگه چرا نمیخوری ...

بس ک اعصابم داغونه دلم هیچی نمیکشه بیچاره شوهرم هرکاری بخوام میکنه اونم داغون شده از دست کارای من