2777
2789
عنوان

لاغری تا ماه چهارم

259 بازدید | 13 پست

سلام به همگی من 15 هفته و 6روز ام.تو این چهار ماه 4 کیلو کم کردم.این طبیعیه؟همه زیاد میکنن من هی دارم وزن کم میکنم.قبل از بارداری 67 بودم الان 63.طبیعیه؟بچه چطوری وزن بگیره پس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه منم تا ۵ ماه فقط کم میکردم بعد از اونم ک ۲هفته دیکه میرم تو هفت فقط ۱ کیلو و ۴۰۰ گرم اضافه کردم 

نگران نباش تو آنومالی وزنش کم باشه میگن من با این شرایط ک بودم وزنش توی آنومالی نرمال بود حالا ببین سونو ۳۰ هفتگی در چ وضعیتیه 

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
طبیعیه منم تا ۵ ماه فقط کم میکردم بعد از اونم ک ۲هفته دیکه میرم تو هفت فقط ۱ کیلو و ۴۰۰ گرم اضافه کر ...

اخه من دیابت بارداری رو هم خیلی زود اومد سراغم.اما خدایی منع غذایی هم نیستم.همه چی میخورم که سیر بشم نه اینکه بترکم.بازم ممنون از راهنماییت

مطمئنی دیابت بارداری داری؟؟!!

از علائمش افزایش وزن زیاد 

ممکنه ازمایش قندی که دادی بیشتر از 8 ساعت ناشتا بودی به خاطر ترشح یکسری مواد در بدنت قندت را بالا نشون داده

این دفعه دقیق برو سر 8 ساعت ناشتایی تا بدونی دیابت داری یا نه

مطمئنی دیابت بارداری داری؟؟!! از علائمش افزایش وزن زیاد  ممکنه ازمایش قندی که دادی بیشتر از 8 ...

اره عزیزم الان دو هفته هست انسولین میزنم.دکتر گفت ناشتایی باید 10 تا 12 ساعت باشه.منم حرفشو گوش دادم متاسفانه الان ناشتام 96 هست که دکتر میگه خیلی زیاده نسبت به سن بارداریت.بخدا دیگه موندم چیکار کنم

اره عزیزم الان دو هفته هست انسولین میزنم.دکتر گفت ناشتایی باید 10 تا 12 ساعت باشه.منم حرفشو گوش دادم ...

شما هشت ساعت را برو

من تجربه شما را سر بارداری اولم داشتم و به خودم و بچه ظلم کردم تا دکترما عوض کردم

انسولین را دکتر غدد تجویز کرده یا زنان؟؟

شما هشت ساعت را برو من تجربه شما را سر بارداری اولم داشتم و به خودم و بچه ظلم کردم تا دکترما عوض کر ...

دکتر غدد.یعنی دکتر زنانم معرفی کرد گفت قندت بالاس برو پیش این دکتر.اولش انسولین روزی 6 واحد داد.بعد از یه هفته گفت بکنش روزی 10 واحد.خیلی زیاده بخدا.چشم این بارم هشت ساعت میرم ببینم چی میشه.بخدا قدیما باردار میشدن بی دردسر.من از اولش بدو بدوام و پر از استرس