2777
2789
عنوان

یعنی هیچکی نمیدون

87 بازدید | 13 پست

بچها من جوش زدم یدفع ریزوزیادیه طرف صورتم وسینمم هست گرمی زیادخوردم ولی خوب من همیشه گرمی زیادمیخوردم ولی اهل جوش زدن نبودم پریمم فک کنم یه روزعقب انداختم ممکنه حامله باشم علاعم پری هم دارم میاد ومیره هیی وایمیستم سرپا بدترمیشم

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی ب جوش و گرمی و ... نداره

علائم حاملگی و .. خیلی شبیه همن 

فقط با آزمایش مشخص  میشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اره خواهر منم جوشای عجیب و غریب زد. پری عقب انداخت. الکی دما بدنش یه کم بالا میرفت معلوم شد حامله اس ...

اره منم اهل جوش نبودم یه پسرکوچولوشیرخواره البته غذاهم میخوره دارم ولی اگه حامله باشم میخام😍😍😍ازاولش قراربود دوتابیاریم باهم بزرگ بشن وتمام

منم میخام دعاکن باشم😍😍😍 البته انشالله دومیه

انشاالله كه خيره.جوش هاي من قرمز و بزرگ و عجيب بود.اول روي صورتم زد بعد خوب شد زد روي رون پام حالاهم روي كمرم.....

داغون داغون شدم😢

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃
انشاالله كه خيره.جوش هاي من قرمز و بزرگ و عجيب بود.اول روي صورتم زد بعد خوب شد زد روي رون پام حالاهم ...

روی صورتم جوشای ریز سه تا سه تاکنارهم میزنن پشت کمرمم جوش قرمززده وروسینمم

روی صورتم جوشای ریز سه تا سه تاکنارهم میزنن پشت کمرمم جوش قرمززده وروسینمم

يه بيبي چك بزن انشاالله كه بارداري عزيزم

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃
يه بيبي چك بزن انشاالله كه بارداري عزيزم

مرسی عزیزم همسرم مسافرته کاری هست و منم سرم شلوغه انشالله اگه پری نیاد فردا میرم میخرم